Güncel
Giriş Tarihi : 30-11-2020 06:48   Güncelleme : 30-11-2020 06:48

Samsun Siyaseti Korona’ya Teslim Oldu!

Samsun’da MHP Samsun İl Başkanlığı’nın Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen kan ve organ bağışı kampanyasından sonra ortaya çıkan Koronavirüs pozitif testleri siyasetçileri etkisi altına aldı.

Samsun Siyaseti Korona’ya Teslim Oldu!

Programa katılan Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın’ın testinin pozitif çıkmasından sonra MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak da kendisini karantina altına aldı.

Samsun'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un programına katılan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti İl Başkanı Sayın Ersan Aksu, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Havza ve Yakakent belediye başkanlarının testleri de pozitif çıktı.

Birçok bürokrata da virüs bulaştığı öğrenilirken, programdaki siyasiler ve kurum temsilcilerinin karantinaya alınacağı öğrenildi.

Son olarak Alaçam Kaymakamı Sayın Fikret Zengin ve Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ün de koronavirüs testlerinin de pozitif çıkması Samsun siyasetini felç etti.

AK Parti'nin Samsun'da önceki gün düzenlediği temel atma programı ve çeşitli etkinliklere, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Havza Belediye Başkanı Sebahhattin Özdemir, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanları katılmıştı.

Samsun’da Samsun Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulunun tedbirleri arttırması ve acil önlem alması bekleniyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN