Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-12-2017 14:06   Güncelleme : 06-12-2017 14:12

​Samsun valiliği soruşturma başlattı!

Samsun Haber - Samsun Valiliği, “Samsun Sağlık’ta İşlerin aksamasının sebebi anlaşıldı” başlıklı haberimizden sonra görev süresi dolduğu halde rapor alarak işe gitmeyen yöneticiler hakkında soruşturma başlattı.

​Samsun valiliği soruşturma başlattı!

Haberimizde, “Samsunlu Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın bir genelge ile görev süresi dolan yöneticilerin üç ay süreyle görevlerine devam etmelerini istemesini Samsun’da ciddiye alan yönetici adeta yok gibi” diyerek Samsun’da görev süreleri dolan sağlık yöneticilerinin, yeniden görevlendirilerek makam sahibi olabilmek için siyasetçilerin peşinde koştuğunu ve bunun için de 15 Temmuz’dan bugüne yeniden görevlendirilebilmek sürekli rapor alarak işe gitmediklerini yazmıştık.

15 Temmuz’dan bu güne sürekli rapor alarak işe gitmeyen, rapor süreleri dolunca göstermelik olarak üç, beş gün kurumda görünen ve yeni bir rapor daha alarak siyasetçilerin peşinde koşan sağlık yöneticileri sebebiyle Samsun’da sağlık hizmetleri adeta kangrene dönmüş durumda.

VALİLİK EL KOYDU

Kendilerini hasta göstererek sürekli rapor alan sağlık yöneticilerinin sosyal medya hesapları kendilerini ele veriyor.

Hasta raporu almalarına her türlü sosyal faaliyetlerine devam eden raporlular, gezip gördüklerini veya ziyaretlerini sosyal medya üzerinden paylaşarak sahtekarlıklarını aleni bir şekilde cümle aleme duyurmaktan imtina etmiyorlar.

Samsun Valiliği haberimizin ardından Sağlık İl Müdürlüğü’ne bir yazı göndererek, soruşturma başlatmak üzere, 15 Temmuz’dan bugüne rapor alarak görevinin başında olmayan idarecilerin listesini istedi. 

http://www.akasyam.com/samsun-saglikta-islerin-aksamasinin-sebebi-anlasildi-156794/

adminadmin