Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-05-2019 10:56   Güncelleme : 13-05-2019 10:56

Samsun’da düzelemeyen Hastane Bilgi Yönetim Sistemine Doktorlar whatsapp gruplarıyla çözüm buldu!

Samsun’da uzun süredir bilgi sistemi değişikliği ve veri tabanı değişimi sebebiyle devlet hastaneleri hasta bakamaz duruma gelmesine devlet hastaneleri doktorları WhatsApp gruplarıyla çözüm üretmeye çalışıyor.

Samsun’da düzelemeyen Hastane Bilgi Yönetim Sistemine Doktorlar whatsapp gruplarıyla çözüm buldu!

Samsun’da devlet hastanelerine bağlı doktorlar, çözülemeyen veri tabanı sisteminin bütün bir personeli iş yapamaz hale getirmesine hastane bünyesinde kurdukları WhatsApp gruplarıyla çözüm üretmeye çalışıyor.

Samsun Sağlık İl Müdürünün WhatsApp gruplarına eklenerek yaşadıkları sıkıntıları yakından takip etmelerini isteyen doktorlar hastanelerin liyakatsiz eller marifetiyle bu hale getirildiklerini belirterek, eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın hala liyakatsiz idareci ve yöneticileri ‘benim kadrom’ diyerek koruduğunu kaydediyor.

Eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, bakan olduktan sonra Samsun’da devlet hastanelerinin kadrolarını ağırlıklı olarak mübadil ekseninde değiştirmiş ve liyakatli kadrolarının yerlerini değiştirerek Samsun’da sağlık sisteminin 15 yıl geriye gitmesine vesile olmuştu.

adminadmin