Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-11-2017 13:45   Güncelleme : 30-11-2017 13:48

Samsun'da emlakçılar değişim istiyor!

Gayrimenkul yatırım ve emlak sektöründe hizmet veren SEBO Emlak Yatırım sahibi Sebahattin Gülçiçek'in Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası için başkan adayı olduğunu açıklamasının ardından meslektaşlarından büyük destek geldi. Her sektörde olduğu gibi emlakçıların da büyük sorunların yaşandığını bunların çözümü için Samsun'da Emlakçılar Odası'nda değişimin şart olduğunu ifade ediliyor.

Samsun'da emlakçılar değişim istiyor!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası'nın iyi yönetilemediğini savunan Sebahattin Gülçiçek, "Tecrübemiz ve birikimimizle odamız için yeni bir süreci başlatmaya adayız" açıklamasının ardından meslektaşlarından destek mesajları geldi.

Dik duracağız, ama asla kimseye diklenmeyeceğiz diyerek birlik ve beraberlik mesajları da veren Gülçiçek, "Bizler mesleğimize ve bu şehre sevdalıyız. Bu mesleğin sorunlarını çok iyi biliyoruz ve bu sorunları en kısa sürede çözmek için gerekli adımları atmaya kararlıyız. Omuz omuza odamızı 2023 vizyonuna hazırlayacağız. Dik duracağız ama asla kimseye diklenmeyeceğiz" diye konuştu.

Odaya kayıtlı bin üyenin büyük sıkıntı yaşadığını dile getiren Gülçiçek, "Üye arkadaşlarımızın artık çözüm üretecek yeni yönetimlere ihtiyacı var. Ben ve arkadaşlarım esnafımıza hizmet etmek adına bu yola çıktık. Aylık olarak düzenli ve organize bir şekilde üyelerimizle toplanarak onların sorunlarına ortak akılla çözümler üreteceğiz" ifadelerine yer verdi.

Samsunnet haber

adminadmin