Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-08-2020 14:30   Güncelleme : 18-08-2020 14:32

Samsunlu Avukatın Yeni Kitabı Yayınlandı!

Malpraktis davaları ile ilgili belki de en fazla gelen sorular, dava dosyasına giren Bilirkişi Raporları’na Nasıl, Ne Şekilde ve Hangi konularda itiraz edilebileceği, edilmesi gerektiği benzeri sorulardır.

Samsunlu Avukatın Yeni Kitabı Yayınlandı!

Bu sorularla ilgili İzmir Tabip Odası Sağlık Hukuku Komisyonu Başkanı Dr. Yakup Gökhan DOĞRAMACI ile İstanbul Barosu Sağlık Hukuku Merkezi Başkanlığı’nı yürütmüş olan Av. Arb. Ümit ERDEM’in birlikte hazırlamış olduğu “Malpraktis Davalarında Bilirkişi Raporları Nasıl Olmalı?” başlıklı Eser, Legal Yayınevi tarafından yayımlanmıştır.

https://legal.com.tr/urun/malpraktis-davalarinda-bilirkisi-raporlari-nasil-olmali-/368406

 

Eserin hazırlanmasında Yargıtay (13.) Hukuk Dairesi’nin 2019 yılında vermiş olduğu tüm Kararlar tek tek incelenmiştir. Eser’de, tüm Kararlar içerisinden seçilen 268 ayrı Karar’a yer verilerek, 418 ayrı Dipnot ile değerlendirilmiştir. Bu haliyle, tamamı 2019 yılına ait Kararların incelenmesiyle, Tıp Hukuku alanında en fazla ve en güncel Kararlar’ın değerlendirildiği ve yer verildiği, ilk ve tek eserdir.

 

Hukuk ve Tıp meslek profesyonellerine ve öğrencilerine, yargı mensuplarına, bilirkişilere ve Tıp Hukuku ile ilgilenenlere fayda ve katkı sunması dileklerimizle…

Recep YAZGANRecep YAZGAN