Spor
Giriş Tarihi : 08-05-2019 17:50   Güncelleme : 08-05-2019 17:54

Samsunspor Play-Off Yolunda

Play-Off Çeyrek Final ilk maçını oynamak için bugün hava yolu ile İstanbul’a buradan da karayolu ile Sakarya’ya geçti. Futbolcular ve teknik heyet havalimanına gitmeden önce Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Havalimanında Samsun Valisi Osman Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir uğurladı.

Samsunspor Play-Off Yolunda

Play-Off Çeyrek Final ilk karşılaşması için deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak. Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda Samsun Valisi Osman Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de takımımızı uğurlamaya geldi. Uğurlama öncesi konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Mazisi başarılarla dolu Samsunsporumuzun bulunması gereken tek bir yer vardır, orası da Süper Lig'dir. Bu yolda büyük gayret ve çaba içerisinde olan Samsunsporumuza, öncelikli hedefi olan 1'inci Lig'e yükselme yolunda ilk adımı atacağı Sakaryaspor maçında sonsuz başarı diliyorum. Başta kulüp yönetimi ve futbolcularımıza bizler de her türlü desteği veriyoruz, vermeye devam edeceğiz" dedi.

Play-Off yolunda başarılar dileyen Samsun Valisi Osman Kaymak, “Şehir sizlerden çok şey bekliyor. Samsun’un futbol altyapısı çok güçlü. Şehirdeki bütün kurumlar, kişiler, taraftar 1’inci Lige odaklandı. Haliyle sizin üzerinizde sorumluluk fazla. Oynadığınız pozisyonlardaki görevlerinizi en iyi şekilde yapmanız halinde bu başarı gelecektir. Dualarımız sizlerle. Şehir Play-Off’lara kitlendi. Bu şehir size güveniyor. Play-Off’da kamu kurum ve kuruluşlar, belediyelerimiz, şehir, taraftarlarımız sizin arkanızda. Kendinize güvenin, bu işi başarırsınız. İnananlar başarır” diye konuştu.

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir konuşmalarının ardından İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na uğurladı. Buradan da takım otobüsüyle Sakarya'ya geçerek maç saatine kadar otelde kampa girdi. Karşılaşma yarın saat 20.45'te Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

adminadmin