Spor
Giriş Tarihi : 02-11-2020 10:30   Güncelleme : 02-11-2020 10:32

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam İnşallah Daha İyi Oynayan Samsunspor’u da İzlettireceğiz!

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Adana Demirspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam İnşallah Daha İyi Oynayan Samsunspor’u da İzlettireceğiz!

Ertuğrul Sağlam, ülke olarak sıkıntılı günler geçirdiklerini ve bu sıkıntılı günlerde futbol oynamaya çalıştıklarını ifade ederek şöyle devam etti;

“Ülke olarak maalesef sıkıntılı ve acı dolu günler yaşıyoruz. Bir taraftan pandemi ile uğraşırken, vefat sayıları ve vaka sayıları artarken bir taraftan da İzmir depremi ile maalesef sarsıldık. Orada ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun. Dileğim göçük altında halen hayata tutunan ve oradan kurtulmayı umut edip de direnen vatandaşlarımızın da biran evvel hayatlarına devam etmesi. Bir üzücü haber de Adana Demirspor altyapı antrenörü Songül Paksoy’un vefat haberiydi. Ona da Allah’tan rahmet diliyoruz.

 

ADANA DEMİRSPOR’A DA BAŞARILAR DİLİYORUM

Bir taraftan bu kadar sıkıntı ve felaket varken bizde diğer taraftan futbol oynamaya çalışıyoruz. Bu çok kolay bir iş değil. Orada göçük altında hayata tutunmaya insanlar varken benim burada maçı değerlendirmem çok doğru olmaz diye düşünüyorum”

mücadele ettiler. Kendi oyuncularımızı da tebrik ediyorum. Onlar da iyi mücadele ettiler. İzleyenlere güzel bir maç izlettik. Bol pozisyonlar ve goller vardı. İki tane şampiyonlukta iddialı takımın mücadelesinde puanlar paylaşıldı. Ben Adana Demirspor’a da başarılar diliyorum. İnşallah Covidli hastalarımızın takıma katılması, katılanların da fiziksel olarak zafiyetlerini giderip tekrar takımın seviyesine çıkması, önemli oyuncularımızın sakatlığının düzelip tekrar takıma katılmalarını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Altınordu maçından sonraki milli arada tam kadro antrenman ve maç yapmak istediğini belirten Ertuğrul Sağlam, “Altınordu maçındın sonraki milli maç arasını da diğer arkadaşlarımızın katılımıyla hep beraber geçirebilirsek, önümüzdeki milli maç arasında tam kadro ile antrenmanlarımıza devam edip hem de maçlarımızı oynama şansı bulabiliriz. Hem de daha iyi oynayan, daha çok mücadele eden, daha keyif veren Samsunspor’u da inşallah taraftarlarımıza ve futbol severlerimize izlettireceğiz” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN