Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-09-2018 15:19   Güncelleme : 10-09-2018 15:19

Samsunspor’dan taraftara Bilet Uyarısı

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Tan, Sancaktepe Belediye Spor maçı öncesi taraftarlara erken bilet almaları konusunda uyarıda bulundu.

Samsunspor’dan taraftara Bilet Uyarısı

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Tan, Pazar günü saat 19.00’da 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak olan Sancaktepe Belediye Spor maçı öncesi taraftarlara önemli bir çağrıda bulundu. Kırmızı-Beyazlı taraftarları, tribünde görmek istediklerini ifade eden Haluk Tan, “Ligin ilk haftasında oynanan Amedspor maçında olduğu gibi bir yoğunluğa mahal vermemek adına taraftarlarımızdan biletlerini erken almalarını tavsiye ediyoruz. Pasolig kullanan taraftarlarımız bugünden biletlerini alabilirler. Maç günü bir yoğunluk yaşanmaması ve sağlıklı bir şekilde tribündeki yerlerini almaları bakımından bu son derece önemli” dedi.

Yarın saat 15.00’den (11 Eylül) itibaren pasoligden biletlerin satışa çıkacağını ve Çarşamba günü de kağıt bilet satışlarının başlayacağını ifade eden Haluk Tan, “Taraftarlarımız, biletlerini ne kadar erken alırlarsa maç günü yaşanabilecek yoğunluğun önüne daha rahat geçebilirler” ifadelerini kullandı.

 

adminadmin