Röportaj
Giriş Tarihi : 10-03-2023 18:30   Güncelleme : 10-03-2023 18:30

Şehit Ömerhalis Demir İhl’den Deprem Bölgesine Yardım

6 Şubat tarihinde Türkiye yüzyılın felaketiyle sarsıldı. Aziz Türk Milleti bu yaraları hız bir şekilde sarmak adına yoğun bir çabanın içerisindedir. Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’da bu kapsamda önemli bir kampanya başlatarak deprem bölgesine yardım etmeyi amaçlıyor.

Şehit Ömerhalis Demir İhl’den Deprem Bölgesine Yardım

Ülkemizde yaşanan yüzyılın felaketin ardından tüm milletimiz seferberlik ruhu içerisinde ciddi yardımlarda bulundu ve bulunmaya devam ediyor.

Okul Aile Birliği Başkanı Muhammed Sarı, konuyla ilgili yaptığım açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Rabbim! bu necip milleti her türlü felâketlerden korusun. Okul olarak bizlerde; bir asır önce dedemiz, cennet mekân Abdülhamid tarafından kurulmuş olan güzide kurumumuz DARÜLACEZE ile iş birliği içerisinde bir kampanya başlattık.

Siz değerli velilerimizinde imkânlarınız dahilinde deprem bölgesine yönelik elinizden gelen tasadduku yaptığınızı bilmekle birlikte okul olarak başlattığımız bu kampanyada Çocuklarımıza cömertlik ruhunu aşılamak için bu hususla ilgili tüm velilerimizi duyarlı olmaya davet ediyorum.”

Açıklamasının devamında Muhammed Sarı şunları dile getirdi:

“Kurban kampanyasını dün akşam itibariyle startını verdik, kampanya 24 Mart 2023 tarihinde son bulacaktır. Okul Müdürümüz Mehmet Tatlı hocam bir kurbanla kampanyanın açılışını yapmıştır.

Kampanyayı velilerimiz dışında halkımıza destek verebilir.   Adak, Akike, Şükür, Sadaka gibi her türlü kurbanlarını bu kampanya kapsamında yerine getire bilirler” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN