Güncel
Giriş Tarihi : 12-03-2021 08:25   Güncelleme : 12-03-2021 08:25

Sezgin Gümüş'e Eleştiri Bombardımanı

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, Çarşamba’daki Biyokütle santral ile ilgili siyasilere söylediği sözler yargıya taşınırken, sosyal medyada Gümüş'e bazı vatandaşlardan eleştiriler geldi.

Sezgin Gümüş'e Eleştiri Bombardımanı

AK Parti Milletvekili Köktaş'ın şikayeti üzerine kamu görevlisine hakaretten hakkında dava açılan Samsunlu işadamı Sezgin Gümüş, 'söz konusu haberlerin yayınlandığı internet sitelerinde vatandaşlarca eleştirildi.  Bir dönem Samsunspor'un başkanlığını da üstlenen Sezgin Gümüş'e yapılan eleştiriler arasında 'Samsun'da yatırımı olmadan, bir fabrikası olmadan nasıl oluyor da Samsunlu işadamı oluyor, Samsunspor kayyuma giderken vaat ettiği parayı vermedi' gibi eleştiriler gelirken, biyokütle santral ile ilgili eleştirilerin de 'reklam amacıyla' yapıldığı öne sürüldü'.

 

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ  SUÇ DUYURUSU YAPMIŞTI

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkanı Sezgin Gümüş hakkında, biyokütle santralin Samsun'a kurulumuyla ilgili olarak siyasiler için sarf ettiği sosyal  medya paylaşımları nedeniyle AK parti Milletvekili Fuat Köktaş tarafından Savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu. Savcılık, kamu görevlisine alenen hakaretten dava açılması için iddianame hazırladı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN