Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-09-2021 13:48   Güncelleme : 28-09-2021 13:48

Tanyeli Roket Takımından Samsun Valisine Ziyaret!

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali #Teknofest2021'de düzenlenen Roket Yarışmasında, Orta İrtifa Kategorisinde Türkiye 1.'si olarak hepimizi gururlandıran Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atakum Gençlik Merkezi Tanyeli Roket Takımı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'yı ziyaret etti.

Tanyeli Roket Takımından Samsun Valisine Ziyaret!

Tanyeli Roket Takımının harika bir iş başardığını belirterek, takım üyesi gençleri tebrik eden ve Teşekkür Belgesi veren Vali Dağlı Milli Teknoloji Hamlesi'nin en güzel yansımalarından #Teknofest2022'nin Milli Mücadele'nin ilk adım şehri Samsun’umuzun ev sahipliğinde düzenlenecek olmasının ve bayrağı devralmanın heyecanını yaşadıklarını, hazırlıklara da müjdenin açıklandığı ilk andan itibaren başladıklarını söyledi.

Samsun olarak Teknofest'e uzun süredir çok istekli bir şekilde talip olduklarını ve şehrin bu uluslararası festivali tesis, konaklama ve lojistik imkanları sayesinde başarıyla organize edeceğini ifade eden Sayın Valimiz, festivalin gençlerimiz için büyük bir birikim olacağını ve bunun da ilimizin ve ülkemizin sanayi ve teknolojisine önemli katkılar sağlayacağını kaydetti.

Recep YAZGANRecep YAZGAN