Teknoloji
Giriş Tarihi : 19-02-2020 14:11   Güncelleme : 19-02-2020 14:16

Teknologin Dergisi Emine Ahmet Yeni İmam Hatip Lisesi’nde

Teknologin Dergisi Emine Ahmet Yeni İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Dilek’i ziyaret etti.

Teknologin Dergisi Emine Ahmet Yeni İmam Hatip Lisesi’nde

Ziyarette Teknolojin Bilim Sanayi ve Teknoloji Dergisi Genel Koordinatörü Recep Yazgan, Emine Ahmet Yeni İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Dilek’ten okul hakkında bilgi aldı.

Emine Ahmet Yeni İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Dilek, bu yıl hizmete açılan SİTEM Robotik Kodlama sınıfı hakkında bilgi vererek, Robotik kodlama sınıfının Samsun’daki tüm okullar arasında en nitelikli ve nicelikle sınıfı olduğuna vurgu yaptı.

Robotik kodlama sınıfının Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan Göbekli Tepe temalı robot yarışmasına hazırlık yaptığını da belirten Mustafa Dilek robotik kodlama sınıfını bu seviyeye kendi imkanlarıyla ulaştırdıkların sözlerine ekledi.

Teknolojin Bilim Sanayi ve Teknoloji Dergisi Genel Koordinatörü Recep Yazgan, Emine Ahmet Yeni İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Dilek’e başarının devamını diledi.

Teknolojin Bilim Sanayi ve Teknoloji Dergisi’nin Emine Ahmet Yeni İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Dilek’i ziyaretine Recep Yazgan’ın yanı sıra derginin sahibi Kerim Bozkurt ile dergi editörü Burcu Uyanık da katıldı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN