Güncel
Giriş Tarihi : 26-09-2022 13:57   Güncelleme : 26-09-2022 13:57

TGB’den bakan Derya Yanık’a LGBT Propagandası Çocukları Ve Aileyi Korumaz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, geçtiğimiz günlerde “Büyük Aile Yürüyüşü” adı altında düzenlenen LGBTİ+ karşıtı eylemi nefret söylemi olarak tanımladı. Bakan Yanık'ın, “Nefret söylemini kime karşı olursa olsun yanlış buluyoruz” sözlerine Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Dilek Çınar’dan yanıt geldi.

TGB’den bakan Derya Yanık’a LGBT Propagandası Çocukları Ve Aileyi Korumaz!

 

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Büyük Aile Buluşması'nda bir tane nefret söylemi bulamazsınız. Bu eylem Türk ailesini ve Türk evladını korumak amacıyla, emperyalistlerin dayatmalarına karşı yapılan en büyük eylemdir. Sayın Bakan siz neredeydiniz?

Hükümetin aile politikası,aileyi koruyan binlerce yurttaşı kaos yaratmakla suçlamak mıdır? LGBT propagandası ve örgütlenmesini ifade özgürlüğü sayarak ne çocukları ne aileyi ne Türkiye’yi korursunuz! Bu korkak açıklamalarla aileyi ve değerlerimizi savunamayacağınızı gösterdiniz.

Sayın Bakan ‘temel insan hakları korumak’ gerektiğini hatırlatma ihtiyacı duymanızın sebebi nedir? LGBT dayatmasını, temel insan hakkı tartışmasına sokmak LGBT’yi normalleştirmektir.

Sayın Derya Yanık, Büyük Aile Buluşması'nın karşısında durduğunuza, LGBT dayatmasına teslim olduğunuza göre İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılmasına da karşı mısınız?

Emperyalizmin fonladığı, gençliği ve geleceği çürütmeyi amaçlayan LGBT dayatmasına karşı Türk Milleti Saraçhane’de kararını ilan etmiştir.

Eylemlerimiz Türkiye’nin dört bir yanında devam edecek. LGBT dayatmasına karşı hukuki mücadelemizi başlatacağız. Geleceğimizi, ailemizi, değerlerimizi anayasayla koruma altına alacağız! Siz bu mücadelenin neresindesiniz?"

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN