Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 27-04-2014 12:49   Güncelleme : 27-04-2014 12:49

TIRMIK KARDEŞİNİ KAYBETTİ!

Yağmurlu bir günde gözleri iltihaplı şekilde bir kutu içinde sokağa terk edilen, kızımın bularak bakımını ve tedavilerini üstlendiği iki yeni doğmuş kedi yavrusundan birisini Ondokuzmayıs Üniversitesi Hayvan Hastanesi’nin yoğun bakım küvezinde kaybettik

TIRMIK KARDEŞİNİ KAYBETTİ!
Yağmurlu bir günde gözleri iltihaplı şekilde bir kutu içinde sokağa terk edilen, kızımın bularak bakımını ve tedavilerini üstlendiği iki yeni doğmuş kedi yavrusundan birisini Ondokuzmayıs Üniversitesi Hayvan Hastanesi’nin yoğun bakım küvezinde kaybettik.

Veteriner hekimin söylediğine göre Fındık’ın gözündeki iltihap vücuduna siyaret ederek iç organlarının çalışmasına engel olmuş..

Bu nedenle bizi Hayvan Hastanesine göndermişti..

Yaklaşık yirmi gündür gözlerindeki iltihabı giderebilmek için doktor doktor dolaştığımız yavruların birer gözlerini kaybetmenin üzüntüsünü diğer gözlerini kurtarabilmenin tesellisiyle atlatmaya çalışırken hareketleri iyice yavaşlayan yavruyu son kez bu şekilde gördük..
 
Tırmık ise bir gözünü kaybetmiş olmasına rağmen resimde görüldüğü gibi hayata sıkı sıkı sarılmış kardeşinin hasta bedeninin yanı başında, küvezin içinde olup bitenleri anlamlandırmaya çalışıyor..

Tırmık şimdi tek başına..

Ve tek gözle yaşıyor..

Günde beş sefer Kızım Mahinur tarafından  ilaçları veriliyor ve pansumanları yapılarak biberonla besleniyor..

Yaşayakalması için mücadele verdiğimiz yavrunun gözlerimizin önünde yavaş yavaş eriyip gitmesi kızımla beni derinden yaraladı..

Allah daha büyük acılar yaşatmasın ve kalanlara uzun ömürler versin İnşallah..

Amin..
adminadmin