Güncel
Giriş Tarihi : 15-05-2015 10:00   Güncelleme : 15-05-2015 10:00

"Türk Sinemasında Karadeniz İmgesi" konferansı

GİRESUN (AA) - Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesince "Türk Sinemasında Karadeniz İmgesi" konulu konferans düzendi

GİRESUN (AA) - Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesince "Türk Sinemasında Karadeniz İmgesi" konulu konferans düzendi.

Fakültenin Prof. Dr. Taner Karahasanoğlu Konferans Salonundaki konferansa, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şükran Esen konuşmacı olarak katıldı.

Türk sinemasında, geçmişten günümüze kadar işlenmiş Karadeniz imgelerine değinen Esen, "Türk sinemasıyla ilgili çalışıyorum. Türk sinemasının değişik zamanları hakkında incelemeler yapıyorum ama sinema da 'Karadeniz imgesi' konusu çok hoşuma gitti. Çünkü bu zamana kadar üzerinde çok fazla konuşulmamış, düşünülmemiş bir alandı. Yerinde bu konuyu konuşmak ve sizlerin de katkılarını almak, bundan sonraki çalışmalarımda onlara da yer vermek istiyorum" dedi.

Konferansın ardından Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jale Sarmaşık, Prof. Dr. Şükran Esen'e teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.

Konferansı, Dekan Prof. Dr. Jale Sarmaşık, öğretim üyeleri ve öğrenciler izledi.

adminadmin