Güncel
Giriş Tarihi : 17-03-2015 16:00   Güncelleme : 17-03-2015 16:00

Ünye Girişimci İş Kadınları Derneği’nden öğrencilere moda ve tasarım semineri

ORDU (AA) - Ünye Girişimci İş Kadınları Derneği, Ünye Arif Nihat Asya Teknik ve Kız Meslek Lisesi Giyim Bölümü öğrencilerine moda ve tasarım semineri düzenledi

Ünye Girişimci İş Kadınları Derneği’nden öğrencilere moda ve tasarım semineri

ORDU (AA) - Ünye Girişimci İş Kadınları Derneği, Ünye Arif Nihat Asya Teknik ve Kız Meslek Lisesi Giyim Bölümü öğrencilerine moda ve tasarım semineri düzenledi.

Ünye Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Selma Hasdemir, Ünye’de var olan iş kadınları ve ardından gelen potansiyel iş kadınlarına yeni ufuklar açmak ve bilgilendirmek amacıyla çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kız Meslek Lisesi’nin genç kızları mesleğe hazırlayan önemli bir kurum olduğunu söyleyen Hasdemir, "İş hayatında yeniliklere açık olmak, yapılmayanı yapmak, daha iyiye ulaşmak lazım. İş hayatımızda ancak bu şekilde güçlenebiliyoruz. Bizim bütün amacımız kadınlarımızın her alanda güçlü olmalarını sağlamak" dedi.

"Moda sadece giyinmekten ibaret değildir. Yemeğin, sosyal faaliyetlerin, mimarinin her şeyin bir modası vardır” diyen Ünye Girişimci İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Tasarımcı Deniz Atik, "Moda beğenilere, yeniliğe göre değişen, etkilere bağlı olarak değişen değişimdir. Her şeyin bir değişimi vardır ve moda ilk çağlara dayanır. İlk çağda insanlar korunmak için giyinmişler, fakat zamanla değişim ve gelişimlerle moda kavramı ortaya çıkarak bir sektör haline geldi" ifadesinde bulundu.

Seminere, Ünye Girişimci İş Kadınları DerneğiYönetim Kurulu Üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

adminadmin