Fikir
Giriş Tarihi : 24-12-2020 08:12   Güncelleme : 24-12-2020 08:12

Üstünden Su Aksa Elli Sene Chp Temizlenmez

Chp’li bir çocuğa verilen kadersiz ve talihsiz İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin Hazret-i Mevlânâ’nın vefat yıldönümü dolayısıyla düzenlediği Şeb-i Arus töreninde kadın erkek karışık bir şekilde sözde semâ ayini yapılmış. Rezalet bununla bitmiyor; Naat-ı Şerif, âyin ve Kur’ân-ı Kerîm tilaveti Türkçe okunmuş…

Üstünden Su Aksa Elli Sene Chp Temizlenmez

Lâdinî, pozitivist ve kanlı inkılâplarıyla Kur’ân-ı Kerîm diliyle okunan ezanın müzmin hasmı olan Chp’nin doksan senedir huyu, ahlâkı, cibiliyeti ve düşüncesi hiç değişmiyor. Yunus Emre Hazretlerinin mısraları acep bu kafasız zümre için mi yazılmıştır? “Kara taşa su koyarsan / elli yıl ıslatır isen / o taş yine kas katıdır / hünerli taş olur değil / taştan çıkar türlü sular / ayağında neler pişer / câhil gönül taştan beter / yola gelmez gelir değil…  Ali Hocamın şerhiyle ulu kişi mealen diyor ki: Üstünden su aksa elli sene kara taş ak taş olmaz.

 

Chp Türk milletinin nâmahremidir

Kemalizm’le aynı mânaya gelen Chp’nin iflah olmayacağına dair vesikalarla tesbit ve tescil edilen cürüm ve fiilleri o kadar çok ki saymakla bitmez. Müslümanla aynı mânaya gelen mazlum Türk milletinin bedduasını alan bu partinin kurucu elit ve siyasetçilerine ait Cumhuriyet inkılâbı adı altında yapılan cürümlerinden işte birkaçı:

 

Ezanın Türkçeleştirilmesi, Câmilerin Chp’nin ocağı yapılması,  Bâzı minarelerin tepesine altı ok arması asılması, Bazı mescid ve dergâhların meyhâneye çevrilmesi, Chp Tek Parti Dönemi’nde satılan câmilerin Kemalist oligarkların içkili balolar düzenlediği Ankara Palas’a harcanması, “Dinî neşriyata taraftar değiliz”, “Mekkeli yobaz” (Hz. Peygamberimiz s.a.v. kastediliyor), “Muhammed isminden ve Kur’ân’ın kurallarından hoşlanmıyorum”, “İslâmiyet denince aklıma çorap kokusu gelir”,  “Dinî hayatta artma olduğunu, tedbir alınması gerek”, “Beş vakit namaz yoktur” , “İslâm ondört asırlık sakat inançdır”, “Ebediyyen çöken İslâm dinidir, artık âyet ve hadis saymakta mâna yoktur”, “İslâm’la mahvoluruz…”, “İslâm kültürü asla bizim öz kültürümüz değildir”, “Âyetler bizi alâkadar etmez”,  “Allah, gerçekte yok”, “Bizim kanunumuz varken Kur’ân’a mı bakacağız?”, “Başörtüsü Sümerlerde fahişeler takardı”, “Başörtülülerin yanımızdan geçişlerini hazmedemiyorum”, “Çocuklarımızın sıra üstünde namaz kılmasını değil, bale yapmasını istiyoruz.” (Kaynak: Prof. Dr. Cemil Koçak, Tek Parti Döneminde Muhalif Sesler)

 

Kötü huyları vardır Chp’nin

Siyasî hayatları “Köprüye hayır”, “barajlara ve duble yollara hayır” demekle geçmektedir. “Darbeci anayasayı değiştirelim” teklifi götürürsünüz, çıldırmışçasına ona da “hayır” diye bağırır. Yeni nesil bilmiyor, sözümüz onlara; Chp ve sol dinî değerlere kayıtsız olmak ve hastalıklı bir muhalefet mânasına gelir. En kestirme târifi budur.  Genetik ve felsefî olarak sol ve Chp “hayır” demek için yaratılmış birer hilkat garibesidir. Müslüman mahallesinde salyangoz satar. Aklı ve mantığı dinî olana ters olduğu için dinimizce ve milletçe kabul görmüş her şeye karşı çıkıyor. Bu ülkede var olduklarından bu yana sol ve Chp’nin her şeye “hayır” dediği malûm. Müslüman Türk ülkesinde Chp Belediyesinin yapacak başka bir işi kalmadı mı? Chp kafası işte! Huyu değişmez. “Ramazan’da rakıyı halka göstermeden için…” diyen bir siyasî parti bu memlekette yer tutar mı?

 

Chp’nin şu şenî fiilini söylemeyelim mi? İftira atmıyorum,10 Ocak 2019 tarihli gazeteler yazıyor: “Chp’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ahlâk dışı belediyecilik karnesinde eşcinsel kotaları, cinsiyetsiz-karışık tuvaletler gibi skandallar yer alıyor. Mahalle komitelerine 5'te 1 oranında (hâşâ huzurdan) Lgbt lezbiyen, gay, biseksüel, transeksüel kotası getirmiş ve bu ahlâksız uygulamaya Chpli köylüler ‘Nereden bulacağız bu kadar eşcinseli’ şeklinde isyan etmişlerdi. (…) Başkanlığı döneminde 2017' nin yaz aylarında düzenlediği Nilfest’te cinsiyetsiz tuvalet uygulamasıyla da tepkileri üzerine çekmişti.” 

 

Sûret-i haktan görünse de inanmayın

Herkesin malûmudur ki Türkiye’nin doksan yıllık talihsizliği ve kara günleridir Chp… Bu meşum parti milletvekili aday toplantılarını içkili salonlarda yapar. Meselâ, İstanbul’da ileri derecede seküler, “monden” ve “serbestî” özellikler taşıyan Beykoz Aşrrom’un balo salonunda içkilerin gırla gittiği “aday tanıtımları” Chp’nin doğuştan, yâni kurucularından gelen kötü huylarını terk etmediğinin delilidir. Millet mensuplarıyla, câmi cemaatiyle, müdeyyin ve mukaddesatçı mahallelerde Chp’lileri gören olmuş mudur?

 

Cemaziyelevveli böylesine karanlık ve millet düşmanlığıyla dolu olan Chp iflâh olur mu? Sûreti haktan, yâni İslâm değerlerine “saygılı” gibi görünmeye çalışsa da zinhar inanmayın. Münâfık ve fâsıktır; asıl zihniyet ve gidişatını asla değiştirmez. Bundandır ki kırk kez yıkansa ve üstünde elli sene su aksa aklanıp temize çıkması zor. Çünkü lânetlenmiş, milletin ahını almış bir kez.

Hülâsa-ı kelâm; Chp’ye yataklık ve ortaklık edenler gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyânet içerisindedirler.

([email protected])

Recep YAZGANRecep YAZGAN