Güncel
Giriş Tarihi : 19-09-2015 14:46   Güncelleme : 19-09-2015 14:46

Vali Şerif Yılmaz, Vatandaşları Sahte Paraya Karşı Uyardı

Kütahya Valisi Şerif Şerif Yılmaz, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurulan hayvan pazarlarında vatandaşların ’sahte para yöntemiyle dolandırıcılık mağduru olmamaları’ yönünde uyarılarda bulundu

Vali Şerif Yılmaz, Vatandaşları Sahte Paraya Karşı Uyardı
Kütahya Valisi Şerif Şerif Yılmaz, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurulan hayvan pazarlarında vatandaşların ’sahte para yöntemiyle dolandırıcılık mağduru olmamaları’ yönünde uyarılarda bulundu.
Bayramın ’hayırlara vesile olması’ temennisinde bulunan Vali Yılmaz, halka ve muhtarlara önemli uyarılarda bulundu.
Bayram öncesi en büyük problemin kurban hırsızlığı ve sahte para olduğunu belirten Vali Yılmaz, "Kurban Bayramı ile bir takım düzenlemeler yapıldı. Şehir merkezinde ve ilçelerimizde olmak üzere toplam 11 adet kurban kesim yerleri ile ilgili düzenlemeler yapıldı. Belediyemizin koordinesine yürütülen bir çalışmadır. Kurban satış yerleri belirlendi. Kurban bayramlarında yaşadığımız en büyük sıkıntı kurban hırsızlığı ve sahte para ile insanlarımızı kandırma yönüne giden bir takım uygulamalar oluyor. Bunun için Emniyet Müdürlüğü’müzden arkadaşlar görevlendirildi. Yine kurban mahallinde hem Müftülüğümüzden hem Belediyemizden hem de Tarım Müdürlüğümüzden veteriner arkadaşlar görevlendirildi. Sizden isteğimiz çevrenizde hayvan ticareti yapan insanları bu konuda uyarmanızdır. Hırsızlık olaylarında emniyet ve jandarma hemen arandığı takdirde il dışına çıkmadan yakalama imkanımız var. Arkadaşlarımız yol kontrollerinde bayrama kadar biraz daha fazla hassasiyet gösterecekler.İnsanlarımızın can ve mal güvenliği ve hırsızlık olaylarına karşı tedbirlerimizi almak zorundayız" diye konuştu.(EFE)
adminadmin