Gündem
Giriş Tarihi : 09-05-2019 12:54   Güncelleme : 09-05-2019 17:49

Vezirköprü’de Kaybolan 1,5 Yaşındaki Ecrin Kurnaz Aranıyor!

Samsun Vezirköprü'de, önceki gün evinin önünde oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’ın arama çalışmaları devam ediyor.

Vezirköprü’de Kaybolan 1,5 Yaşındaki Ecrin Kurnaz Aranıyor!

Geçen gün öğle saatlerinde Alancık Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oyun oynayan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı göremeyen babaannesi, çevrede aramaya başladı.

Torununu bulamayan babaanne, ailesine haber verdi. Diğer aile üyeleri ile mahalle sakinlerinin de katılımıyla yapılan aramalardan da sonuç alınamayınca olay jandarmaya bildirildi.

Bölgede etkili olan sağanak ve havanın kararması nedeniyle dün akşam ara verilen arama çalışmaları yeniden başlarken, minik kız, kaybolduğu bölgeye yakın ormanlık alanda köylülerin de yardımı ile aranıyor.

1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz, Tüm aramalara rağmen hâlen bulunamadı. Jandarma AFAD komandolar ve özel eğitimli köpeklerin de katıldığı aramalar alancık mahallesinde ormanlık alan ve köyün çevresinde aramalar yapıldı fakat sonuca ulaşılamadı.

Çalışmalara, Ladik Asayiş Komando Birliği'nden 2 tim, İl Jandarma Komutanlığı ve Vezirköprü Jandarma Komutanlığı ekipleri ile AFAD ekipleri katılıyor. AFAD ekipleri arama çalışmalarında iz takip köpeği ile kadavra arama köpeği kullanıyor.

Öte yandan Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada;

Ecrin Kurnaz’ın, “Bugün saat 06:30 itibariyle; 15 jandarma, 25 komando, 11 AFAD personeli, 1 UMKE ekibi, 1 köpek timi, 1 canlı arama köpeği ve 1 kadavra köpeği ile arama çalışmalarına devam edilmektedir.

Ayrıca, Drone, helikopter ve yüzün üzerinde vatandaşımız ile de arama çalışmalarına destek verilmektedir.” Bilgisine yer verildi.

adminadmin