Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-02-2018 11:54   Güncelleme : 21-02-2018 11:54

Yakakent’te Türk Kızılayı'ndan Öğrencilere Giyim Ve Ayakkabı Yardımı

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel ve Canik Şube başkanı Hatice Örs işbirliğinde

Yakakent’te Türk Kızılayı'ndan Öğrencilere Giyim Ve Ayakkabı Yardımı

Yakakent Karaaba İlk ve Orta okulu'nda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet ve ayakkabıyardımında bulundu.

Program öncesi Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel ve Canik Şube Başkanı Hatice Örs Yakakent İlçe Kaymakamı Selin Sarı'yı Makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamı Selin Sarı, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek, Yakakent İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Murat Oral,  İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Demir, Emniyet Amiri Murat Sarı, Fatih İmam Hatip Lisesi Müdürü ve öğrencileri,  Kızılay Gençlik Kollarıı katılım sağladı.

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel  yaptığı açıklamada; "Türk Kızılayı olarak, belirli zamanlarda özellikle köy okullarımıza kıyafet, mont ve ayakkabı gibi yardımları ulaştırmaya çalışıyoruz. Birçok yardım severin bağışları Türk Kızılayı vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşıldığını belirtti,

 bu faaliyette emeği geçenlere teşekkürlerini sunan Dr. Habib Demirel daha fazla öğrenciye ulaşabilmemiz için hayırsever vatandaşlarımızdan ve iş adamlarımızdan destek bekliyoruz dedi.

adminadmin