Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-05-2019 09:52   Güncelleme : 07-05-2019 09:52

YEDAŞ Sulama Kuyusuna Neden Elektrik Çekmiyor!

Samsun Terme ilçesi Yenicami Köyü Koyunlu Mahallesi'nde tarlasına sulama kuyusu açarak Samsun Büyükşehir Belediyesinden kuyu ruhsatı da alan S.K’nın elektrik bağlaması için verdiği dilekçeye YEDAŞ bakın ne cevap verdi.

YEDAŞ Sulama Kuyusuna Neden Elektrik Çekmiyor!

 Konuyla alakalı olarak S.K’nın yaptığı şikayet şu şekilde;

Adıma kayıtlı YEDAŞ elektrik saati bulunmaktadır fakat bundan altı ay önce Terme YEDAŞ'a kuyuya elektrik çekilmesi için dilekçe verdim.

Bu zamana kadar hiçbir şekilde bir bilgi dönüşü alamadık ve en sonunda kendim gidip oradaki şefe verdiğim dilekçeye nazaran kuyuya elektrik çekecek misiniz diye sorduğumda kendilerinde direk ve tel olmadığını bende direk ve tel var ise çekebileceklerini söyledi. Ben de devlette olmayan direk ve telin bende nasıl olacağını sorduğumda yapacak bir şeylerinin olmadığını söylediler. Bu gibi durumda böyle kurumların başındaki insanların amacı vatandaşa hizmet etmek ve ona yardımcı olmak değil midir? Buradan bir sonuç alamayınca Samsun Büyükşehir YEDAŞ merkezine gittim öğrendim ki benim verdiğim dilekçe oraya hiç ulaşmamış mecburen orada tekrardan dilekçe yazdık ve hala bir çözüm alamadım.

Havaların ısınması sebebi ile sulama yapmamız gerekiyor ama hiçbir şekilde çiftçiye yardımcı olmuyor sulanmadan bu mahsul nasıl yetişecek?

Ben YEDAŞ'ın Samsun ili Terme ilçesi şefinden bu konuda şikayetçiyim

Sizden ricam bir an evvel benim kuyuma elektrik çekilmesi için yardımlarınızı bekliyorum.

Bu şikayeti YEPAŞ'a yazdım onlarda hiç dikkate almadılar en son ÇİMER'e yazmak durumunda kaldım çünkü havalar ısındıkça biz de sulama yapamadıkça ürün alamıyoruz.

adminadmin