Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-03-2021 08:06   Güncelleme : 17-03-2021 10:04

YEPAŞ’tan ‘Samsun Okuma Vakti’ Projesine Büyük Destek

YEPAŞ ‘Samsun Okuma Vakti’ projesine ülkemizde önemli tarihçiler arasında yer alan Prof. Dr. İbrahim TELLİOĞLU’nun kitaplarından temin ederek bağışta bulundu.

YEPAŞ’tan ‘Samsun Okuma Vakti’ Projesine Büyük Destek

Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş (YEPAŞ), Samsun Valiliği ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile ülkemizin önde gelen tarihçilerinden biri olan Prof. Dr. İbrahim TELLİOĞLU’nun kitaplarından satın alarak ‘Samsun Okuma Vakti’ projesine bağışta bulunduğunu açıkladı.

Samsun Valiliğinde gerçekleşen imza töreninde bir araya gelen YEPAŞ Genel Müdürü Arif AKŞAM, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun ESEN ve Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif DAĞLI’nın işbirliği imzalarını attılar. YEPAŞ’ın eğitime verdiği desteklerinden dolayı Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif DAĞLI teşekkür ederek, ‘Prof. Dr. İbrahim TELLİOĞLU şehrimizin önemli değerlerinden biri YEPAŞ’ın da destek vererek kitaplarını proje kapsamında bağışta bulunması bizleri ayrıca mutlu etti. Zaten YEPAŞ’ın eğitime verdiği desteği yakından takip ediyor ve mutlu oluyoruz.’’ dedi.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun ESEN, proje hakkında bilgilendirmede bulunarak hedeflenen kitap sayının 1 milyon olduğunu aktardı. Ayrıca YEPAŞ’ın verdiği desteği çok kıymetli bulduklarını aktardı.

İmza töreni sonrasında YEPAŞ Genel Müdürü Arif AKŞAM’a projeye verdikleri değer ve katkıdan dolayı Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN