Genel
Giriş Tarihi : 18-12-2020 09:52   Güncelleme : 18-12-2020 09:55

Yeşilmarka Yüzde Yüz Doğal Bakım Setleri

Doğal bakımın tam anlamıyla yapılması için, içeriğinde %0 kimyasala sahip bir bakım setinin tercih edilmesi sadece Yeşilmarka ile mümkün oluyor. Ülkemizde son yılların en kaliteli ve içeriğiyle ilgili her detayı açıklamasından ötürü en şeffaf markalarından birini tercih edebilirsiniz. yesilmarka.com internet sitesi, Türkiye’nin her yerinde bebek bakım paketleri, gün boyu bakım paketleri, doğal dudak balm paketleri için satışlarını sürdürüyor.

Yeşilmarka Yüzde Yüz Doğal Bakım Setleri

Yeşilmarka Bebek Bakım Paketi

Kargoyla sipariş verebileceğiniz doğal bebek bakım ürünleri paketinde hem şampuan hem de bebeğinizin pişik olmasını engellemek için özel bir krem yer alıyor. Başta bebekler olmak üzere, insan cildine ve organlarına sürekli olarak kimyasalların etki etmesine izin vermek, ciddi sağlık sorunlarının temellerinin atılmasına yol açıyor. Yeşilmarka güvencesiyle, hangi üründe hangi malzemelerin kullanıldığı ve hangi oranlarda kullanıldığıyla ilgili her bir detayı öğrenme olanağına sahipsiniz.

 

Yeşilmarka Saç Bakım Seti

Yeşilmarka ülkemizin her noktasına bir haftadan kısa süre içerisinde ulaşabilecek saç bakım setlerinde özel indirimler yapıyor. Saçlarınız için doğal saç kremi ve doğal şampuanı tercih edebilir, her birindeki %100 bitki özü kullanımıyla bakımı sorunsuz şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Doğal Yeşilmarka şampuanında 19 farklı bitkinin özü kullanılıyor ve bu karışıma hiçbir kimyasal madde katılmıyor. Doğal saç kremine ize 14 farklı bitki özü katılırken, hoş bir kokuya sahip olması için, meyvelerin rahatlatıcı kokuları ekleniyor.

 

Yeşilmarka Gün Boyu Bakım Seti

Gündüz cildinizin hava almasını kolaylaştırmak ve gözeneklerinizi açmak için doğal gündüz kremini kullanabilir, gece ise doğal gece kreminden yardım alabilirsiniz. Cilt gerginliği, parlaklığı ve stresin önlenmesi için hoş kokuya sahip kremlerin kullanılmasıyla elde edilecek rahatlık, çok uzun süre devam edecektir.

Yatmadan önce, günün bütün stresinden uzaklaşmak için kendinize bakım yapmalı, sıkı bir güne hazırlanmak için ise gündüz kremleriyle vücudunuzu sıkılaştırmalısınız. Hem nemlendirici hem de besleyici özelliğe sahip olan kremler, günün her saatinde ihtiyacınızın karşılanması için yardımcı olacaktır. https://www.yesilmarka.com tarafından üretimi yapılmış ve her bir ürün türü için özel indirimlerin belirlenmiş olduğu seçeneklerle ilgili +90 850 495 09 75 telefon numarasından bilgi alabilirsiniz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN