Genel
Giriş Tarihi : 08-07-2021 11:06   Güncelleme : 08-07-2021 11:08

Yurtdışı Adak Bağışı

Adak kurbanı olmasını istediğimiz olaylara karşın Rabbimize verdiğimiz bir sözdür. Adak kurbanı asla bir farz değildir, tamamen İnsanların kendilerine kıldığı bir vaciptir.

Yurtdışı Adak Bağışı

Bu sözü yerine getirmek ve vacibinizi yani ibadetiniz en doğru şekilde yapmak vakfımız sayesinde mümkündür.  Yurt dışı adak bağışı işlemlerinizi vakfımız sayesinde en güvenli şekilde yapmanız mümkün. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği sayesinde adadığımız kurbanlar yoksul ve fakir kimselere rahatlıkla ulaşmaktadır. Ayrıca Yurtdışından da Adak kurbanlarınızı ABD doları ve Euro birimleriyle yapmanız mümkündür. Tüm bunların yanı sıra diğer projelerimize de yurt dışından destek verebilirsiniz. Vakfımız her geçen gün yeniliklere imza atmakta Adak kurbanı bağışı da bu organizasyonlardan birisidir.  Adak kurbanı bağışlarınızın ücretleri ülkelere ve bölgelere göre fiyatları değişiklik göstermekte. Bu fiyatlar vakfımız tarafından en ince ayrıntıya kadar titizlikle hesaplanmakta. Bunun yanı sıra diğer projelerimiz için de yurtdışından bağış alınmakta.  Yurt dışı adak bağışı projemiz dışından diğer projelerimiz için Yurtdışından Euro ve ABD doları cinsinden yardım yapmanız mümkün. Adak kurbanı vekaletlerinizi de sözlü olarak veya yazılı olarak tarafımıza iletmeniz mümkündür. Vekalette Asıl olan şey niyettir. Vekaletlerinizi güveniyor olan diğer Vakıflar sayesinde bizlere ulaştırmanız da mümkündür. Yurtdışı Adak bağışı kampanyamızda katılmak ve ibadetinizi en doğru şekilde yapmak için vakfımıza Tercih edebilirsiniz bu sayede İbadetleriniz yoksul ve fakir kimselere Adaletli bir şekilde dağıtılmış olur.

Vekaleten kurbanlık bağışı 2021

Dinimizde bulunmadığınız ortamda ibadetlerinizi gerçekleştirmeniz için vekalet vermeniz ve ibadetlerinizi sizin adınıza başkalarının gerçekleştirmesi mümkündür.  Vekalet bir kimseye sizin adınıza söz hakkı vermektir.  Kurbanlık bağışlarınızı yaptığımız yurt içi ve yurt dışındaki bölgelerde bulunma zorunluluğunuz yoktur çünkü bizlere, vekaletle sizler adına söz söyleme Hakkı verebilirsiniz.  Bu sayede bağışlarınızı uzaktan yaparak kurbanlarınızın takibini bizim yapmamızı sağlayabilirsiniz. Vekaleten kurbanlık bağışı 2021 yılında derneğimiz tarafından titizlikle yapılmaktadır. Vekaleten kurbanlık bağışı 2021 yılı için sizlerden online veya internet üzerinden sözlü ya da yazılı olarak   vekaletlerinizi almamız mümkündür.  Bu sayede sizin adınızı ibadetlerinizi uzaktan gerçekleştirebiliriz.  Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak vekaleten kurbanlık bağışı 2021 yılında en önemli arzumuz yoksul ve yardıma muhtaç kimselere kurbanlarınızı en doğru şekilde ulaştırmaktır.  Bir vekaletin ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu dernek olarak farkındayız.  Bu sebepten çalışanlarımız bu işlemlerin hepsini titizlikle ve özenle gerçekleştirmektedir.  Aldığımız sorumluluğun büyüklüğü kadar yaptığımız faaliyetler de siz bağışçılarımız sayesinde her geçen gün büyümektedir.  Kurban bağışı için bizlere bir hisse ücretlerini ulaştırarak Türkiye içerisinde 10 temsilci ilimiz ve yurtdışında faaliyet sürdürdüğümüz 14 ülkeye bağış yapmanız mümkün.  Sizin yerinize ibadetlerinizi titizlikle yerine getireceğimizden en ufak bir şüphe duymamanız için çokça çalışmaktayız.  Faaliyetlerimizin hepsini web sitemiz üzerinden duyurarak ve bize verdiğiniz vekaletler doğrultusunda kestiğimiz kurbanların kesildiği bilgisini sizleri ulaştırarak projelerimize devam ediyoruz.

Vekaleten kurban bağışı

Kimsenin kurban ibadetinde ve hatta zekatında en faziletli olan, olduğu yerdeki kimselere vermesi veya olduğu yerdeki kimselerle paylaşmasıdır. Kendi yaşadığı yerde muhtaç olan bir insan varken daha da uzaklara göndermesi dinimizce mekruh kabul edilmiştir. Fakat daha uzaktaki kişi daha da muhtaçsa o zaman o kurbanın veya zekâtın yurtdışına gönderilmesi, buradaki insanlardan daha da muhtaç olan kardeşlerimize ulaştırılmasında herhangi bir sakınca olmayacaktır. Ne olursa olsun niyetlerimizi tavsiye etmeli daha ucuz olduğu için değil oradaki kardeşlerimizin buradan daha çok ihtiyacı olduğu için yardımlarımızda böyle bir yol izlemeliyiz. Keseceğimiz kurbanın yurtiçinde veya yurtdışında oluşu fark etmeksizin dikkat edilmesi gereken bazı kurallar vardır. Kurban ibadeti aslında mali bir ibadettir. Bunu bireysel olarak şahıs yapabildiği gibi yaptırmak üzere birine vekalet de verebilir. Bulunduğu yerde de kesebilir veya başka bir yerde kesilmesi üzerine de yine vekalet vermek suretiyle bu ibadeti icra edebilir.  Kişiler kurban hayırlarını vekalet üzere verdiği kurum ve kuruluşlara veya derneklere yürekten güveniyorsa vekaletini teslim etmelerinde bir sakınca bulunmamaktadır.  Biz de Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak vekaleten kurban bağışı kabul etmekteyiz.  Vekaleten kurban bağışı sorumluluğunun ne kadar büyük olduğunun farkındayız.   Bu en iyi ve en güvenilir şekilde yerine getirebilmek için vakfımız çalışanları büyük bir özveri göstermektedir.  Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak vekaleten kurban bağışı organizasyonumuz sayesinde Kurbanını bağışlamak isteyen vatandaşlarımızın vekaletlerini kabul ediyor ve kurbanlarını faaliyet gösterdiğimiz yurtiçi ve yurtdışı bölgelerde kesiyoruz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN