Güncel
Giriş Tarihi : 24-08-2020 15:46   Güncelleme : 24-08-2020 15:46

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü’nün açık itirafı

İYİ Parti Samsun kongresiyle il başkanlığını kaybeden İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü’nün sosyal medyada yaptığı bir paylaşım yeniden gündeme oturdu.

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü’nün açık itirafı

Ömer Süslü, 16 Ocak 2019 tarihinde yaptığı bir paylaşımda 31 Mart yerel seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Erhan Usta ile çalıştığını açık bir şekilde itiraf ediyor.

İYİ Parti’nin CHP ile ititfak yaparak eski milletvekili Hayati Tekin’i aday çıkartmasına rağmen Ömer Süslü’nün bağımsız aday Erhan Usta’ya çalıştığını itiraf etmesi Tekin’nin seçim sonrası yapmış olduğu eleştirileri haklı çıkardı.

İşte İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü’nün o paylaşımı;

“Seçimlerde Partisinin haklarını savunduğu için partisinden oy birliği ile ihraç edilen Erhan Usta, inanıyorum ki Türk Siyasi Tarihine geçmiştir.

Partiden çok tarikat gibi yönetilen bir yapıda nasıl durduğuna hayret ediyordum. O, ahde vefa göstereceğim derken başına böyle bir olay gelmesi aslında çok daha hayırlı olmuştur.

Kendisine tavsiyem üzülmemesi,  aksine böyle bir yapıdan kurtulduğu için Allah'a şükretmesidir.

Birlikte çalıştığımız dönemde aramızda ufak tefek problemler yaşamış olsak da kaliteli insan olduğunu her zaman her yerde ifade etmişimdir.

Kendisini İYİ Partide görmeyi ve buradan ülke ekonomisini İYİ edecek fikirlerini gür bir sesle haykırmasını çok isterim. İnşallah partimiz gerekli girişimleri yapar ve o da buna olumlu cevap verir.

Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

Recep YAZGANRecep YAZGAN