Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-05-2022 18:01   Güncelleme : 19-05-2022 18:01

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nden Hisarcıklıoğlu’na Samsunspor Forması

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Samsun'a gelen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş'a Samsunspor forması hediye etti.

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nden Hisarcıklıoğlu’na Samsunspor Forması

Türkiye'nin yerli otomobil markası TOGG, Anadolu’da ilk defa Samsunlularla buluştu. Samsun TSO Hizmet Binası önünde Türkiye'nin milli otomobili TOGG'un tanıtım programı düzenlendi. Tanıtım programına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş da katıldı.

BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTULAR

Vatandaşlar, yeni nesil yerli otomobile yoğun ilgi gösterirken, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş TOGG otomobili hakkında bilgilendirmede bulundu. Tanıtım programında basın mensuplarıyla biraraya gelen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş'a Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır Samsunspor forması hediye etti.

MİLLİ MÜCADELENİN BAŞLANGIÇ ŞEHRİ

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un, Anadolu'da ilk kez 19 Mayıs gibi anlamlı bir tarihte milli mücadelenin başlangıç şehri Samsun'da sergilenmesinin önemli olduğunu ifade eden 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı yusuf Ziya Çakır, "Üzerinde Atatürk arması bulunan tek forma olan Samsunspor formasını TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş'a hediye etmekten mutluluk duyduk. 19 Mayıs'ta şehrimizde böyle bir programa imza atmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Tanıtım programının ardından TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, Samsun TSO Meclis Salonu'nda “Bir Otomobilden Daha Fazlası” temalı konferans verdi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN