Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 03-12-2020 10:57   Güncelleme : 04-12-2020 11:55

1965 Samsunspor Derneği'nden Çocuklara Forma

1965 Samsunspor Derneği üyelerinin gönderdiği formaları giyen Yaşar Doğu Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde kalan çocuklar Samsunspor formalarını giyerek bahçede futbol maçı yaptı.

1965 Samsunspor Derneği'nden Çocuklara Forma

1965 Samsunspor Derneği yönetim kurulu ve üyelerinin daha önceki aylarda ziyaret ettiği Yaşar Doğu Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde kalan öğrencilerin ziyaret sonrası Samsunspor forması istemesi üzerine dernek üyeleri harekete geçerek öğrencilere forma göndererek yetkililere teslim etti.

 

Samsun Aile, Çalışma ve sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Yaşar Doğu Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde kalan öğrenciler ise bugün Samsunspor formalarını giyerek yurdun bahçesinde futbol maçı yaparak sevinç ve mutluluğu bir arada yaşadı.

Engellilerin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlayan 1965 Samsunspor Derneği Başkanı Çağdaş Yıldırım, "Biz sadece onları bugün değil her gün, her daim yanlarındayız. Burada bulunan kardeşlerimizin kalplerinde kötülük yok. Çok güçlü bireyler, engeli olan çocuklarımızın akranlarıyla birlikte olduğu, sosyal dışlanmışlık duygusu yaşamadığı, yaşama aktif olarak dâhil olduğu ve gelecekte kendi yaşamlarının sorumluluğunu üstlenebilecek güce sahip bireyler olarak yetişmeleri hepimizin sorumluluğudur. Bu kurumda öğrenci kardeşlerimize eğitim veren, hizmet eden onların hayatını paylaşan yetkililere çok teşekkür ediyoruz. Kovid 19 virüsü sosyal hayatımızı da etkiledi. Umarım pandemi sürecinden sonra bu kardeşlerimize birlikte tribünde hep birlikte Samsunspor'umuzun maçını seyrederek tribünden takımımıza destek vereceğiz" diye konuştu.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN