Genel
Giriş Tarihi : 28-11-2020 11:15   Güncelleme : 12-12-2020 07:22

24 Ay Garantili Gözlük Siparişi; Optik AVM

Aksesuarlar arasında en önemli parçalardan biri olan gözlük, orijinal olması ve şıklığıyla herkesin dikkatini çekmenizi sağlayan bir detaydır. Optikavm aracılığıyla ulaşabileceğiniz ürün çeşitleri onlarla değil, binlerle ifade edilebiliyor.

24 Ay Garantili Gözlük Siparişi; Optik AVM

Rayban, Versace, Vivaldi, Vogue de dahil olmak üzere tüm dünyaca ünlü markaların yeni çeşitlerine kadın ve erkek güneş gözlüğü olmak üzere kısa süre içerisinde ulaşma olanağına sahipsiniz.

 

Optikavm Garantili Orijinal Gözlükleri

Optikavm bünyesinde satışa sunulan ürünlerin tamamı, son dönemde yaşanan pandemiye uygun şekilde steril ediliyor ve özel kutularında adreslerinize gönderiliyor. Her ürünün paketlenme öncesinde gerçekleştirilen ultrasonik temizleme işlemleri, herhangi bir sağlık veya kullanım problemi yaşamaksızın, siparişlerinize ulaşmanızı sağlayacaktır.

 

Türkiye’de İndirimli Fiyatlarla Gözlük Satışı

Gözlük çeşitlerine ilgi duyduğunuz, size en çok yakışacağını düşündüğünüz gözlük için siparişlerinizi, “Sepete ekle” butonuna tıkladıktan sonra, ödeme paneline geçerek verebilirsiniz. Adres bilgilerinin girilmesi, kaç adet ve hangi ürünlerin alınacağının işaretlenmesi, internetten Optikavm gözlük türlerine erişilmesi için gerekli olan işlemlerdir. Hızlı teslimat ve kapıda ödeme, günlük kullanımlarda en çok ilgi gösterilen ve orijinal olmasıyla da dikkat çeken ürünler arasında yer alan gözlüklere olan ilgiyi arttırıyor.

Kurulduğu günden bu yana tamamen orijinal, sertifikalı ve güvenli bir şekilde satış yapılan internet sitesi, Türkiye’de her bölgede ürün göndermeye uygun çalışma prensibine sahiptir. Camlarla ilgili renkler, çerçeveyle ilgili özellikler direkt olarak fotoğraflarda belirtildiği şekilde, ayrıntılar bölümünde açıklandığı yapısıyla kullanıma sunuluyor. Tüm gözlükler için özel kodlar ve sipariş özellikleri bulunduğu için, ürünlerinizin karışması veya sertifikasız, garantisiz bir şekilde adresinize gönderilmesi mümkün değildir.

 

Kapıda Ödemeyle Gözlük Siparişi

Gözlüklerde koruma oranları, camlarla ilgili özelliklerin resmi markalardaki gibi tüm detaylarıyla açıklandığı bir satış hizmeti veriliyor. Optikavm güvencesiyle bugüne kadar binlerce kişi orijinal gözlük sahibi olmuştur. Sadece kredi kartıyla ve banka kartıyla değil, kapıda ödeme yöntemiyle de internet üzerinden orijinal ürünlerle ilgili siparişlerinizi verebiliyorsunuz. Her bir markanın kendine özel fiyat ortalaması ve indirimli satış olanağı bulunuyor. Üretici firmalar tarafından ülkemizdeki satış değerlerine uygun şekilde her bir gözlüğün sıralandığı  https://www.optikavm.com.tr/ üzerinden üye olma şartı olmaksızın sipariş verilmesini sağlıyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN