Güncel
Giriş Tarihi : 27-09-2015 12:20   Güncelleme : 27-09-2015 12:20

Adanaspor, Yeni Malatyaspor Maçına Hazır

PTT 1

Adanaspor, Yeni Malatyaspor Maçına Hazır
PTT 1. Lig’in 6. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Adanaspor’da hazırlıklar tamamlandı. Turuncu-Beyazlı ekip Osman Yereşen Tesisleri’nde maç saatini beklemeye başladı.
Zorlu maç öncesi gerçekleştirilen son antrenmanda futbolcuların istekli görüntüsü teknik heyeti sevindirirken, teknik direktör Eyüp Arın, Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesi oyuncularına son uyarılarda bulundu. Adanaspor’da kart cezalısı Canberk Dilaver dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Yarın saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetecek.
MAHMUT TEMÜR: "İYİ BİR TAKIMIZ"
Adanaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Mahmut Temür, Yeni Malatyaspor karşısında seyirci desteğini arkalarına alarak güzel bir sonuç almak istediklerini söyledi.
Hafta başından bu yana takım olarak iyi hazırlandıklarını vurgulayan Mahmut, "Son haftalarda iyi mücadele eden bir takım olduğumuza inanıyorum. Geçen her hafta takım olarak performansımızın üzerine koyuyoruz. Lig uzun bir maraton. Ligde her maç önem arz ediyor. Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladık. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Sahada elimizden geleni yapıp taraftarlarımızın da desteği ile güzel bir skor almak istiyoruz" diye konuştu.
adminadmin