Güncel
Giriş Tarihi : 27-05-2020 14:49   Güncelleme : 27-05-2020 14:49

Adnan Menderes Milletin Gönlünde Ebediyyen Yaşayacak!

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Yılmaz Demir, 27 Mayıs Darbesinin 60. yılı dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Adnan Menderes Milletin Gönlünde Ebediyyen Yaşayacak!

Demir açıklamasında, Demokrat Parti iktidarının asker kıyafetine gizlenmiş olarak kullanan darbeci subaylar tarafından görevden uzaklaştırılıp başbakanın da idam edildiğini belirterek, “Adnan Menderes ve iki bakanı adeta memlekete yaptıkları hizmetleri gerekçe gösterilerek idam edildiler. Onları idam edenler, ettirenler inanıyoruz ki ateş çukurunun içindeler. Ama bu üç masum vatansever hep gönüllerimizde olacak” dedi.

 

BİR DAHA YAŞANMASIN

Türk milletine hizmeti şiar edinerek göreve gelenlerin sürekli çeşitli tehditlerle yıldırılmak istendiğini de sözlerine ekleyen Demir, şöyle devam etti;

“Millet her zaman kendine hizmet edeni gönlünün baş tacı yapmaktadır. 60 yıl önce yaşanılan hain darbenin her on yılda bir tekrar etmesi millet sevdalılarını yıldıramamıştır. Bugün de iktidarı darbe yöntemiyle görevden indirmeyi düşünen ve planlayanların olduğunu görüyor ve takip etmekteyiz. Onlar bilmeliler ki asla başaramayacaklar.

Adnan Menderes ve idam edilen üç bakanına Allah'tan rahmet dilerken, Allah’tan bir daha böyle kötü günlerin yaşanmaması için dua ediyoruz. Zalimler için yaşasın cehennem.”

Recep YAZGANRecep YAZGAN