Gündem
Giriş Tarihi : 14-04-2014 12:23   Güncelleme : 14-04-2014 12:23

AK PARTİ ATAKUM BELEDİYE MECLİS ÜYESİ TURAN ÇAKIR’A ÇAĞRI

O CAMİYİ YAPTIR!

AK PARTİ ATAKUM BELEDİYE MECLİS ÜYESİ TURAN ÇAKIR’A ÇAĞRI
AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayıyken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın listesinden birinci sıra Meclis Üyesi olarak Atakum ve Büyükşehir Belediye Meclisine giren Turan Çakır’dan vatandaş daha önce belediye başkanlığı yaptığı Kurupelit’te,  temeli atıldıktan sonra tek bir çivi dahi çakılmayan Körfez Camii’nin tamamlanabilmesi için girişimde bulunmasını belkiyor.
 
TURAN ÇAKIR ÖNCÜLÜK YAPIYORDU
 
Büyük bir coşku ve katılımla temeli atılan Kurupelit Korfez Camii’si temeli atıldıktan sonra unutuldu ve bir çivi dahi çakılmadı..
 
Caminin yaklaşma olan seçimler dolayısıyla yaşanan gürültünün kurbanı olması ve temeli atanlar da dahil olmak üzere herkes tarafından unutulması büyük bir üzüntüye sebep olurken gözler AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi Aday Listesinin birinci sırasında yer alan Turan Çakır’a çevrildi..
 
O CAMİYİ YAPTIR
 
Vatandaşlar Turan Çakır’dan temel atılmasında öncülüğünü yaptığı bu caminin tamamlanarak ibadete açılabilmesi için girişimde bulunmasını ve büyük bir sevaba nail olmasını istiyorlar..
 
Bilindiği Samsun Kurupelit Körfez Camii, yaklaşık 2 bin 800 metrekarelik bir alana kurulacak, bin 200 metrekarelik alanı ibadethane, 80 metrekarelik alanı kütüphane, bin 800 metrekarelik alanı ise sosyal alan olarak kullanıma açılacaktı..
Geçen yıl Temmuz ayında yapılan temel atma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Turan Çakır, "Bu gün bir hayalimi gerçekleştirdiğim için mutluyum" demişti.
 
BU BİR HAYIR İŞİDİR
 
Temeli atıldıktan sonra unutulan ve tek bir çivi dahi çakılmayan Samsun'un Atakum ilçesi Kurupelit mevkiinde bulunan Körfez Camii'nin temel atma törenin konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, “Ben isterdim ki burası veya buna benzer yerler, yalnızca cami olarak kalmasın, birçok İslami yaşantıyı orada hissedebileceğiniz büyük bir mabet olsun. Bu bir hayır işidir. En son aldığımız nefes bile bize ait değildir. Bu dünyada sahip olduğumuzu zannettiğimiz hiçbir şey bizim değildir. Onun için ne verirsek bizimle olan odur aslında. Bu camiye emek veren herkese çok teşekkür ediyorum"  diye konuşmuştu..
adminadmin