Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-01-2018 13:41   Güncelleme : 19-01-2018 13:41

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare Yeni İl Başkanı Hakan Karaduman’ı Tebrik Etti!

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, AK Parti Samsun İl Başkanlığı’na ataması yapılan Avukat Hakan Karaduman’ı tebrik etti.

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare Yeni İl Başkanı Hakan Karaduman’ı Tebrik Etti!

Teyyare yayınladığı mesajında, “Av. Hakan Karaduman Kardeşimize, İçinde bulunduğumuz karmaşık ve zorlu Süreçte Üstlendiği bu Kutsal Görevi, Ak Dava Görev Bilinci ile Yapmayı ve Dava'mıza Hakkını Vererek Hizmet Etmeyi Temenni Ediyor ve Başarılar Diliyoruz” diyerek şöyle devam etti;

KENDİSİNE VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ak Parti Samsun İl Başkan Adaylığımız Sürecinde Bizlere İnanarak Ekibimize Katılan Ekip Arkadaşlarıma, Bizleri Gönülden Destekleyen Dava Arkadaşlarıma, Bizlere İnanarak Manevi Desteklerini, Sosyal Medya Üzerinden, Mesajlarla, Facebook İle ve Telefonlarla Sizlere İnanıyoruz, Güveniyoruz ve Yanınızdayız diyerek bizlere Yürekten Destek Olan Samsunlu Hemşehrilerimize En Kalbi Duygularımızla Teşekkürler Ediyoruz. Allah Hepinizden Razı Olsun. İyi ki Varsınız.

Sevgili Dava Arkadaşlarım, Daha önce de söylediğim gibi Reis ne derse ona uyacağım sözünü verdik. Gerçi Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Tarafından yanıltıldı ama Sonuçta bu kararı Reis verdi. Bizlere de Reisin Verdiği Karara Saygı Duymak düşüyor.

Bu Günden İtibaren, Samsun'da Ak Dava'mıza Gönülden Hizmet Etmek, Sayın Cumhurbaşkanımızın Yüküne Omuz vermek, Samsun'daki Olabilecek Olumsuzluklarla,  Ak Parti İçinden Mücadele Etmek İçin var gücümüzle çalışacağız. Biz Ölmeden Hiç Kimse Ak Parti'den koparamaz.

Genel Merkezdeki Kumpas Ekibi İle Alakalı Ayrıntılı Bir Raporu En Kısa Zamanda Bizzat Sayın Cumhurbaşkanımıza Kendim Sunacağım. Hiç Kimsenin Yaptığı Yanına Kar Kalmayacaktır.

Yeni İl Başkanımız Sayın Av. Hakan Karaduman Kardeşimize Acizane Tavsiyem, Bundan Sonra Samsun'da hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

Ak Parti Samsun İl Başkanlığı ve Teşkilatlar Tarafından Yapılacak Tüm Olumlu işlerde destekçiniz, Tüm Olumsuzluklarda ve Hukuksuzluklarda da Karşınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz.

KIRGIN DEĞİLİM

Ak Parti Samsun İl Başkanlığının Hakkını Vereceğinize, Kimsenin değil, Milletin Adamı olarak Ak Dava'mıza Hizmet Edeceğinize İnanmak İstiyorum ve Tekrar Başarılar Diliyorum.

Kimseye Kırgın Değilim. Siyaset Yapıyoruz. Bilerek ve İsteyerek Hiç Kimseyi Kırmak İstemedim. Samsunlunun Bildiği ve Söyleyemediği Gerçeklerle, Dürüstçe, Mertçe ve Doğrularımızla Sürdürdüğümüz Ak Parti Samsun İl Başkan Adaylığımızı, İzninizle burada Noktalamış Bulunuyoruz.

Kıymetli Dava Arkadaşlarımızdan ve Samsunlu Hemşerilerimizden Bizlere Haklarını Helal Etmelerini Rica Ediyoruz.

Benim Hakkım Var İse Teşkilat Başkanı ve Kumpas Ekibine Helal Etmiyorum.

Bunların Dışındaki Herkese Hakkımı Bizzat Helal Ediyorum.

adminadmin