Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-10-2020 10:39   Güncelleme : 30-10-2020 10:39

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Teyyare "Ersan Aksu'nun Karşısına Aday Çıkıyorum!"

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Teyyare, 1 Kasım'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı il kongresinde adaylık açıklamasını yapacağını belirterek, "Tek aday gibi bir hava oluşturuluyor. Genel merkeze sordum, böyle bir kararları yok "dedi.

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Teyyare

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın olağan kongresi, 1 Kasım günü saat 12.00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile 19 Mayıs Stadyumu'nda pandemi önlemleri alınarak halka açık olarak gerçekleştirilecek. AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'nun tek aday olduğu yönde bir hava oluşurken, daha önce il başkan adaylığını açıklamış olan Mehmet Teyyare, yaptığı açıklama ile ezber bozdu.

 

TEK ADAY VARMIŞ GİBİ BİR HAVA ESTİRİLİYOR

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, "Bilindiği üzere aylar öncesinden adaylığımı açıklamıştım. O dönemden buyana sahadayım ve çalışmalarıma ara vermeden devam ettirdim. Genel merkezimizle sürekli iletişim halindeyiz. 1 Kasım günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızı Samsun'da kongrede ağırlayacağız. Bu nedenle çok gururluyuz. Ancak AK Parti İl Başkanlığı kongresinde sanki tek aday varmış gibi bir hava estiriliyor. Böyle birşey yok. Ben genel merkeze sorduğumda tek aday gibi bir durumun olmadığını söylediler. Son dakikaya kadar genel merkezden bir değişik karar gelmezse, ben kongrede çıkıp adaylığımı açıklayacağım. Yönetim listemi hazırladım "dedi.

Kaynak: Hedef Halk - Zekeriya FIRAT

Recep YAZGANRecep YAZGAN