Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-04-2023 15:10   Güncelleme : 01-04-2023 15:10

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı İrfan Şenocak ASRİAD’da konuştu

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Adayı İrfan Şenocak kısa adı ASRİAD olan Asrın İşadamları Derneği Samsun Şubesini ziyaret edere, şube başkanı Furkan Okudan ile bir süre sohbet etti.

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı İrfan Şenocak ASRİAD’da konuştu

Samsun ekonomisi merkezinde Samsun’un güncel meselelerinin değerlendirildiği sohbette AK Parti Milletvekili Aday Adayı İrfan Şenocak, kendisinin de uzun bir süre Anadolu Aslanları İşadamları Derneği ASKON’un Samsun Şube başkanlığını yaptığını hatırlatarak, “Samsun ekonomisinin geliştirilerek büyümesinin yollarını ve önündeki engelleri biliyorum. Bu sebepten Samsun’u ekonomik anlamda Ankara’da en iyi şekilde temsil edecek milletvekili adayı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

ASRİAD Samsun Şubesi’nin faaliyetlerini de yakından takip ettiğini belirten AK Parti Samsun Milletvekili İrfan Şenocak, ASRİAD Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan’a çalışmalarında başarılar diledi.

ASRİAD Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan da AK Parti Milletvekili Aday Adayı İrfan Şenocak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şenocak başarılar diyerek aday adaylık sürecinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN