Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-03-2023 16:26   Güncelleme : 23-03-2023 16:26

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İrfan Şenocak Teşkilat Ziyaretlerine Başladı

İşadamı İrfan Şenocak AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı olmasının ardından AK Parti İlçe teşkilatlarına bir dizi teşkilat gerçekleştiriyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İrfan Şenocak Teşkilat Ziyaretlerine Başladı

 

AK Parti Atakum, Alaçam İlçe başkanlıklarını ziyaret eden Şenocak buralara yaptığı konuşmalarda aday olma gerekçesi olarak, Türkiye’nin maddi ve manevi kazanımlarının heba olmaması adına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olduğunu göstermek adına aday olduğunu dile getirdi.

“Ayasofya’yı ibadete açan, dış politikada herkesi kendine imrendiren, İHA’lar, SİHA’lar ve yerli savunma sanayimiz ile terörün kökünü kazıyan, içeride ve dışarıdaki başarılarıyla Türkiye’nin itibarını koruyan, sınır ötesi operasyonlar ile sadece sınırlarımızı değil dış tehditlere karşı bütün Türkiye’yi lider ülke yapan Erdoğan ile yan yana kalp kalbe olduğumuzu ilan etmek için Samsun Milletvekili Aday Adayı oldum” diyen Şenocak sözlerini şöyle tamamladı;

“Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşılması mücadelesine bir nebze katkılarımız olursa kendimizi bahtiyar sayıyoruz. Şuna da dikkat ediyor bu seçimlerin hem bizim için hem de karşı taraf için önemi bambaşka. Onları ülke teslim alabilmek için yedi düvel saldırıya geçiyorlar. Biz de vatanı teslim etmemek için cephede mücadele etmek zorundayız.  Onun için buradayız. Vatan savunması için çalışıyor, çabalıyoruz. AK Parti teşkilatları bu anlamda her ilçede AK Parti teşkilatları bulundukları yerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birer Kalelileridir. İlçe başkanları da kalenin komutanıdır” diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN