Güncel
Giriş Tarihi : 21-07-2015 22:30   Güncelleme : 21-07-2015 22:30

AK Parti Trabzon Milletvekili Günnar'ın ziyaretleri

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Zağnosspor Kulübü'nü ziyaret ederek, kulüp yöneticileriyle bir araya geldi

AK Parti Trabzon Milletvekili Günnar'ın ziyaretleri

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Zağnosspor Kulübü'nü ziyaret ederek, kulüp yöneticileriyle bir araya geldi.

Günnar, burada yaptığı konuşmada, sporun içinde bulunmanın ve sporla ilgili bir şeyler yapmanın zor olduğunu söyledi.

Günnar, Zağnosspor Kulübü yönetici ve sporcularını da tebrik ederek, "Futbolda şampiyon oldunuz, Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde de mücadele ediyorsunuz ve Trabzon'u temsil ediyorsunuz. Temennim başarılarınızın artarak devam etmesidir" ifadesini kullandı.

Zağnosspor Kulübü Genel Başkanı Emre Aksoy ise spor alanında çok şeyler yapmak istediklerini ancak zaman zaman bürokratik sıkıntılar yaşadıklarını ifade etti.

Spor camiasının zor bir alan olduğunu belirten Aksoy, "Bugün birçok kulübümüz maddi sıkıntı içerisinde. Biz bu sıkıntıyı yönetimdeki arkadaşlarımızla el ele vererek aşıyoruz. Uzun vadede bunu en aza indirgemek için özellikle alt yapılara önem veriyoruz. Futbolda hedefimiz 7 yılda Süper Lig. Geçtiğimiz yıl şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig'e yükseldik. Şimdi önümüzde 6 yıl var. İnşallah bu yıl da futbolda şampiyonluğa ulaşacağız" diye konuştu.

Zağnosspor Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim de hentbolun çok keyifli bir spor olduğuna dikkat çekerek, "Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de ilk kez mücadele etmemize rağmen iyi bir sezon geçirdik. Bu yıl daha büyük hedeflerimiz var. Ciddi yatırımlar yaptık ve iyi bir kadro oluşturduk. İnşallah Trabzon'a bir başarı getireceğiz" dedi.

adminadmin