Gündem
Giriş Tarihi : 02-03-2023 10:54   Güncelleme : 02-03-2023 10:54

Ak Parti'de 5 İl Başkanı Değişti

AK Parti'nin teşkilat başkanlığından yapılan açıklamada, Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin il başkanlıklarına atama yapıldığı bildirildi.

Ak Parti'de 5 İl Başkanı Değişti

 

AK Parti'de Seçim İşleri Başkan Yardımcılığına ve 5 ilin başkanlığına yeni atamalar gerçekleşti. Atamalar, AK Parti'nin sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

ALİ İHSAN YAVUZ: SEÇİM EKİBİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRDİK

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, konuyla ilgili açıklamasında "Seçim İşleri ekibimizi daha da güçlendirdik. Daha önce belirlediğimiz 9 arkadaşımıza ilaveten 6 arkadaşımız daha Sayın Cumhurbaşkanımızın olurlarıyla Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak göreve başladılar. Hayırlı olsun." sözlerini kaydetti. Yavuz, daha önce belirlenen 9 kişiye ilaveten 6 kişinin daha Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak göreve başladığını ifade etti.

SEÇİM İŞLERİNE 6 YENİ İSİM

Buna göre Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevini Harun Tüfekçi, Yusuf Başer, Bülent Yağmur, Serpil Kavrak, Ahmet Özdemir, Nureddin Çelik, Sabri Öztürk, Gülay Sabancı ve Muhammet Fatih Toprak'la beraber, Hakan Çavuşoğlu, Recep Özel, Mahmut Atilla Kaya, İshak Gazel, Oğuzhan Kaya ve Mehmet Ali Özkan yürütecek.

5 İLE YENİ BAŞKAN ATANDI

AK Parti Teşkilat Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensibiyle Erzurum İl Başkanlığına İbrahim Küçükoğlu, Gümüşhane İl Başkanlığına Mehmet Emin Erdoğdu, Giresun İl Başkanlığına Mete Bahadır Yılmaz, Kocaeli İl Başkanlığına Şahin Talus ve Mersin İl Başkanlığına Adem Aldemir'in atandığı ifade edildi.

Açıklamada, bu illerde görev yapan eski il başkanlarına bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışma ve gayretleri dolayısıyla teşekkür edildi, yeni il başkanlarına da başarılar dilendi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN