Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-03-2023 16:27   Güncelleme : 17-03-2023 16:27

AK PARTİ'de Suat Kılıç - Çiğdem Karaarslan Çekişmesi

Genel seçimlerde AK Parti Samsun’da iki önemli isim ilk sırada yer almak için çekişiyor.

AK PARTİ'de  Suat Kılıç - Çiğdem Karaarslan Çekişmesi

 

ODA TV’de yer alan haberde Samsun’da bu ikili için Tayyip Erdoğan’ın "prens ve prensesi" tanımı yapılıyor.

Çiğdem Karaaslan adı Ünsal Ban ile ilgili haberlerde gündeme gelmişti.

Çiğdem Karaaslan, aynı zamanda Yassıada’nın müzeye dönüştürülmesinde önemli bir rol aldı. 

Çiğdem Karaaslan’ın eşi Direnç Karaaslan ile Ünsal Ban “Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri” şirketinde ortak.

İkili şirketin 2022 yılında yapılan Olağan genel Kurul toplantısına da katıldı.

Bir önceki dönem Samsun’da üçüncü sıradan TBMM’ye giren Çiğdem Karaaslan’ın bu dönem ilk sırayı istediği ifade edildi.

Çiğdem Karaaslan’ın Samsun’dan yeniden milletvekili adayı olmasını isteyen isimler arasında  Hayati Yazıcı da bulunuyor. 

SUAT KILIÇ YENİDEN DÖNMEYE HAZIRLANIYOR

Suat Kılıç’ın da adı Samsun’da AKP birinci sıra için geçiyor. Eski Gençlik ve Spor Bakanı olan Suat Kılıç aynı zamanda “En genç Bakan” olarak biliniyor.

Üç dönem Meclis’te görev yapan Suat Kılıç da tıpkı Çiğdem Karaaslan gibi Tayyip Erdoğan’ın yakınında olan bir siyasetçi.

Üç dönem kuralına takıldığı için siyasete bir dönem ara veren Suat Kılıç bu seçimlerle birlikte Meclis’e geri dönmeyi istiyor. Suat Kılıç, Samsun’da ilk sırayı almak için kulis yapıyor.

Fahrettin Öztürk - Odatv.com

Recep YAZGANRecep YAZGAN