Güncel
Giriş Tarihi : 24-10-2015 23:17   Güncelleme : 24-10-2015 23:17

AK Partili Aday Tansu Kaya 1 Kasım’a Vurgu Yaptı

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, 1 Kasım genel seçimlerinde AK Parti’ye destek vermenin Türkiye’nin geleceği açısından önemli olduğunu belirtti

AK Partili Aday Tansu Kaya 1 Kasım’a Vurgu Yaptı
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, 1 Kasım genel seçimlerinde AK Parti’ye destek vermenin Türkiye’nin geleceği açısından önemli olduğunu belirtti.
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Tansu Kaya, 1 Kasım da yapılacak genel seçimlerin 92 yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca en önemli seçim olarak nitelendirilebilecek bir seçim olduğuna vurgu yaptı. 1 Kasım da AK Parti’ye destek vermenin ülkenin geleceği açısından son derece önemli olduğunu ifade eden Kaya, "Hz. Peygamberin duasına mazhar olabilmek için İstanbul önüne gelen Fatih Sultan Mehmet’in ordusu bu şehri fethettiğinde Ortaçağı kapatıp, yeni bir çağı açacaklarını düşünmemişlerdi. Biz de bu seçimde bu bilinçle çalışmalıyız. Bizim bu seçimde elde edeceğimiz başarıyı yıllar sonra tarihçiler yazdığında bir ’AK Parti’nin teşkilatları öyle güzel çalıştılar, öyle büyük bir başarıya imza attılar ki’ diye bahsedecek. Bu seçim başarısının bir siyasi başarının ötesinde bir şey olduğu ve kıymeti yıllar sonra daha iyi anlaşılacak. Sonuç olarak bir hükümet kurulacak ama toplumsal, ictimai ve sosyal sonuçları itibariyle dünyada çığır açan bir seçim başarısı elde edilecek. Çünkü bu seçimin sonucu sadece İzmir ve Türkiye için değil, dünyadaki tüm mazlumların dünyada zulüm gören herkesin, emperyalist güçlerin baskısı altında inim inim inletilen herkesin şuan Türkiye’de yapılacak 1 Kasım seçimlerine gözlerini dikmiş sonucunun bekleyen bir durumu var. Bizler Orta Asya’dan bu Anadolu topraklarına gelinceye kadar birçok yeri gezmişiz. Fakat artık bu topraklar bizim için son topraklardır. Bu coğrafyadan başa gidecek bir yerimizde yok" dedi.
"KAPIMIZI AÇTIK, ONLARI DA ZULÜMDEN KORUDUK"
AK Parti teşkilatlarının bu seçim çalışmasını yaparken, dünyanın her yerindeki mazlum ve mağdur milletleri düşünmesi gerektiğini dile getiren Kaya, şöyle devam etti:
"Aksi halde bugün baktığımızda Suriye’de, Irak’ta Yemen’de Libya’da dünyanın neresinde olursa olsun gemiyle buraya taşıdığımız vatandaşlarımızı düşünün. Uçakla getirdiğimiz kişileri düşünün. Kapılarımızı açıp kendilerine kucak açtığımız Suriyeli kardeşlerimizi düşünün. Bunun tamamının kucaklayıcısı ve onlara topraklarını açıp ev sahipliği yapan ülke Türkiye’dir. Dünyanın diğer ülkeleri BM yada adı her ne olursa olsun her türlü kurdukları birlik ve beraberlik sadece dışa karşı olup kendi dindaşlarına yönelik bir birlikteliktir. Aslında bizler sadece kendi soydaşımız olana ve dindaşımıza değil, en yakın zamanda Suriye’de Ezidilere de kapımızı açtık onları da zulümden koruduk. Bunun devam etmesi adına ve bizlerin de gidecek daha başka topraklarımız olmamasından dolayı, seçimin önemini bu şekilde görerek çalışmalıyız."
adminadmin