Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-09-2022 16:17   Güncelleme : 26-09-2022 16:19

Ak Partili Seçmen Çözümü CHP Kapısında Arıyor!

AK Parti'ye oy veren seçmen, bir sorun ile karşılaşınca çözümü CHP'nin kapısında aramaya mecbur bırakılıyor.

Ak Partili Seçmen Çözümü CHP Kapısında Arıyor!

Mesleğimiz gereği, sorunlarına çözüm bulunmasını isteyen vatandaşların çaldığı kapılardan oluyoruz.

Dertlerini anlatan vatandaş, yol sorununu, sürekli kesilen su proplemininin çözümünü arıyor. Genelde sorunlar hayat standartlarını etkileyen ve yerel yönetimlerin çözebileceği sorunlar oluyor.

Üzerine basa basa AK Partili olduğunu ve sosyal medya hesapların sürekli partisi lehine paylaşımlar yaptığını ve AK Parti'ye sevdalı olduğunu belirterek geliyor yanımıza.

CEVAP VEREN YOK

Yerel yönetim ile yani belediye ile olan derdini anlatan AK Partili vatandaş, AK Partili belediyenin kapısını çalışıyor cevap veren yok.

Sonra çözüm yolunun parti teşkilatı olduğunu düşünerek İl ve İlçe parti teşkilatlarına gidiyor. Parti teşkilatındaki kapı resmen yüzüne kapanıyor. Kapı duvar oluyor. O an AK Parti'ye yıllarca gönül verdiğine mi hayıflansın, yoksa parti yöneticilerinin yüzüne bile bakmadığına mı yansın?

AK Partili belediyede çözümü bulamayan, AK Parti teşkilatlarında derdini anlatacak il veya ilçe başkanı bulamayan yıllarca oyunu AK Parti'den yana kullanan ve hatta gönülden partisi canla başla çalışan, sosyal medyada partisi aleyhinde çıkan haberleri can hıraş savunan AK Partili vatandaş, CHP'nin kapısını çalıyor.

Yıllarca AK Partiye oy veren, göğsünü gere gere her ortam ve şartlarda partisini savunan, partisini savunduğu için yakın çevresiyle ve hatta akrabaları ile arası açılan bu AK Partili vatandaş derdini anlatacağı bir kapı bulamıyor.

CHP'nin bu ülkenin başına gelen en büyük tehlike olduğunu düşünen, CHP'nin ABD tarafından finanse edildiğine, CHP'nin Türkiye düşmanları ile ittifak kurduğuna ve yol yürüdüğüne inanan ve bu argümanları ile sosyal medya hesaplarında paylaşan AK Partili seçmen, sorunlarına çözüm bulunması için CHP'nin kapısını çalıyor.

ASIL BOMBA NE SÖYLEYEYİM Mİ?

AK Partili bu vatandaş, CHP parti teşkilatının kapısında karşılanıyor, hürmet ediliyor. CHP'li parti yöneticileri tarafından saygı ile karşılanarak İl ve İlçe başkanı tarafından ağırlanıyor. Dertleri dinleniyor.

Tüm dertlerini sorunlarını CHP teşkilat başkanına anlatan; bizim CHP düşmanı, AK Parti'nin neferi, dibine kadar köküne kadar AK Partili olan vatandaş, kendi sorunlarına dinleyen ve çözüm bulacağı sözünü veren CHP'li yöneticilere teşekkürler ederek ayrılıyor odadan.

Kaynak: GerçekTaraf - Okan ÇAKIR

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN