Güncel
Giriş Tarihi : 22-06-2015 10:30   Güncelleme : 22-06-2015 10:30

Akçakoca'da ramazan etkinliği

DÜZCE (AA) - Akçakoca Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan ayı etkinliğinde sanatçı İkbal Gürpınar sevenleriyle buluştu

Akçakoca'da ramazan etkinliği

DÜZCE (AA) - Akçakoca Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan ayı etkinliğinde sanatçı İkbal Gürpınar sevenleriyle buluştu.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte çocuklar için animasyon ve orta oyun gösterileri sergilendi.

Gösterilerin ardından sahneye çıkan Gürpınar, vatandaşlarla sohbet etti, şiir okudu. 

İlçenin doğa harikası olduğunu dile getiren Gürpınar, "Akçakoca'nın kıymetini bilin, çok güzel bir ilçede yaşıyorsunuz. İstanbul’u bilirsiniz. Belediye Başkanı çalışıyor ama herkesin iki arabası olduğu için trafik felç durumda, 15 dakikalık yolu 3,5 saatte gittiğiniz oluyor. Akçakoca ömrünüze ömür katılıyor. Değerini kıymetini bilin" ifadesini kullandı.

Güncelleme (23 Haziran 2015, 07:30):

DÜZCE (AA) - Düzce Valisi Ali Fidan, Akçakoca Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak vatandaşlarla iftar yaptı. 

Yukarı Mahalle'de düzenlenen iftar programına Vali Fidan ile Kaymakam Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AK Parti Düzce milletvekili Fevai Arsan, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık 500 kişiye verilen iftarda vatandaşlarla sohbet eden Fidan, "Ramazan ayının gelmesiyle tüm dünyada kardeşlik bilinci daha ön plana çıkıyor. Sevgi, saygı ve merhamet ayında biz de vatandaşlarımızla bir arada olalım, onlarla iftar edelim istedik. Onların sıkıntılarını dinleme imkanı bulduk. Devlet ve millet birlikteliğinin devam ettirilmesi için vatandaşla ilişkilerimiz daimi olacaktır" ifadesini kullandı. 

adminadmin