Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 21-06-2017 10:58   Güncelleme : 21-06-2017 10:58

Aklı Olana Bir İşaret Yetişir

Birçok sağ gazete, " Başörtülüler Arabistan'a" diyen S.Demirel'in ölüm yıldönümü haberini iç sayfalarında bir sütun 7 cm. olarak gördü. Nurcu Yeni Asya Gazetesi ise birinci sayfadan rahmetle andı.

Aklı Olana Bir İşaret Yetişir

Sebebi şu:

Demirel, diyalogcu Said için, "Asrımızın en büyük alimi" demişti. Demirel'i severler, CHP'yi desteklerler, AK Parti'yi yererler, devleti gererler...

Peki, geniş zamanda belgeli söylemler ne?

Demirel'in mason olduğu.  CHP'nin her türlü terörün yanında durduğu. Said-i Nursi'nin mason isimlere, "Üstadlarım," dediği... Ve dinlerarası diyalogcu olup dünya dinler birliğini savunması.

Fetö'yü sayfalarına koymamışlar ama biz bu yazıya koyalım. 28 Şubat'ın hamisi kim? Demirel. Destekçisi kim? Fetullah Gülen.

Alın size Londra ve Kahire mason localarının temsilcileri. Fotoğrafı görmeyen körlerle yazıyı çözemeyenler, bağlantıları kuramayanlar gitsin ötede oynasın. Trene bakan öküzler hedef kitlemiz değil. Ki aklı olana bir işaret yetişir.

Ve bizim Diyanet'imiz (!) 28 Şubat destekçisi, 15 Temmuz piyonu, Vatikan-İngiliz-ABD köpeği Feto'nun ağababası Said'in safsatalarını basıp ilgili yapıya hizmet ediyor! Şayet etmiyorsa, çıksın, "Etmiyoruz" desin...

Ayhan GONCA

adminadmin