Genel
Giriş Tarihi : 06-08-2018 12:23   Güncelleme : 06-08-2018 12:23

Alaattin Çakıcı’dan ABD Başkanı Trump’a; Siz hiç Türk’ün tarihini araştırmadınız mı!

Alaattin Çakıcı’dan ABD Başkanı Trump’a; Siz hiç Türk’ün tarihini araştırmadınız mı!

Kırıkkale T Tipi Kapalı Cezaevinde kalan ve rahatsızlığı nedeni ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi gören Alaattin Çakıcı basın danışmanı aracılığıyla yaptığı açıklamada ABD Başkanı Trump’a ve Siyonistlere çok sert çıktı.

Çakıcı açıklamasında şunları kaydetti;

Siyonist üst aklın emrinde olan ABD Devlet Başkanı; insana benzemeyen o sarı fare, emrinden çıkmayan, adama benzemeyen hatun kılıklı Macron denen müptezel, kadınlıkla alakası olmayan eski Doğu Almanya vatandaşı Merkel hep birlikte Türk ve İslam Dünyası’nın üzerinde son haçlı seferini kademeli olarak Sovyetlerin dağılmasından bugüne kadar çıtayı yükselterek coğrafyamızı kan gölüne çevirdiniz.

Bu  Müslüman ve Türk düşmanı Newsweek dergisi “ Özgür dünya Erdoğan’a karşı  ne kadar çabuk davranırsa dünyamız o kadar güvende olacak” cümlelerini kullanmıştır. Buradan sorarım; 10bin km ileride, ülkemizde ve coğrafyamızda ne işiniz var? Özgürlükten bahseden Batı ve ABD, özgürleşmek isteyen dünyayı kan ve barut fıçısına çevirdiniz. Türkiye dönüştürülmeli diyerek yeni bir darbe çağrısı yaptıysan ABD’ye hizmet eden vatan haini olan FETÖ’cüler hüsrana uğradığı gibi aynı şeyleri yaşayacağını bu balık beyinliler ne çabuk unuttular 15 Temmuzu.

Alman basını, Türkiye’ye ekonomik ambargo koyması için dünyaya çağrı yapan bu faşist, ırkçı, Müslüman ve Türk düşmanı olan bu ruh hastası millet ülkelerinde 6 milyon Müslüman Türk’ün yaşadığını unutuyor herhalde. Aynı şekilde Macron denen, adama benzemeyen bu hatun kılıklı ülkesinde 15 milyon Kuzey Afrikalı ve Orta Afrikalı Müslümanları da unutuyor. Ve 1 milyon Müslüman Türk’ü bilinçaltına itip kilitlediğini mi sanıyor.

Bunların bazen kaniş bazen sokak iti bazen de Filistinli bebeleri katleden azgın doberman olan İsrail, Kıbrıs konusunda akıllı olmalı. Olmazsa Cehennem’in kapılarını aralar ve arkasındaki ABD, Fransa ve Almanya İslam adına tüm terör örgütlerini kuran, yönlendiren, adı İslamcı olan İslam’ın ve insanlığın düşmanı olan bu terör örgütlerinin arkasında yine bunlar ve suç ortakları vardır.

BU MİLLET MAVİ MARMARA’YI UNUTMADI

Netanyahu denen doberman yüzlü kaniş iti; Bu millet Mavi Marmara’yı unutmadı. Kudüs ve Gazze’deki zulmü, Lübnan’daki Sabra ve Şatilla kamplarındaki gayrimeşru baban  olan İsrail kasabı Ariel Sharon; Musa’nın yanında değil, Cehennem’de Firavun’un yanında yattığını biliyor musunuz?

Gazze ve Kudüs’teki Müslüman kardeşlerimizi bazı Arap ülkeleri yarı yolda bıraksa bile Aziz Türk Milleti var olduğu sürece yanındadır. Bu Türk düşmanı Üst akıla şunu sorarım. Siz hiç Türk’ün tarihini araştırdınız mı? Devlet sözkonusu olunca bütün düşmanlıkları millet olarak rafa kaldırıp tek vücut olan bir millettir. Sizin bütün gayeniz bir şekilde Tayyip Erdoğan’ı Lahey’de yargılamak. Avucunuzu yalayın. Bu millet size Tayyip Erdoğan’ı yedirmez. Unutmayın, yol arkadaşı sayın Devlet Bahçeli ve ülkücülerin bu devletin temel taşı olduğunu unutursanız, Pearl Harbour’u ve Vietnam’ı da unutmuş olursunuz. Siz unuttuysanız da AB’li atalarınız hala Çanakkale’nin travmasını yaşıyor.

adminadmin