Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-12-2019 09:33   Güncelleme : 23-12-2019 09:33

Ali Babacan cephesi Suat Kılıç iddialarını doğruladı!

Geçen günlerde eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan tarafından kurulması beklenen yeni partiye katılacağı iddia edilen eski Spor Bakanı Suat Kılıç ile ilgili öne sürülen haberlerin gerçek olduğu ortaya çıktı.

Ali Babacan cephesi Suat Kılıç iddialarını doğruladı!

Babacan'a yakın kaynaklar haberi doğrularken İl Başkanlık görevinin netlik kazanmadığı açıklandı.

AK Parti Samsun eski Milletvekili ve eski Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Ali Babacan'ın kuracağı partiye katılacağı belirtildi. Kılıç'ın yeni partinin Samsun İl Başkanlığını üstleneceği iddiası ise doğrulanmadı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün desteği ile hareket eden Ali Babacan'ın liderliğinde kurulması beklenen yeni partiye Samsun eski Milletvekili ve eski Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da katılacağı öğrenildi.

KAYNAKLAR İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ DOĞRULAMADI

Samsun yerel basınında, Suat Kılıç'ın yeni partinin il başkanlığını üstleneceği iddiası yer alırken, Babacan'a yakın kaynaklar konunun henüz netlik kazanmadığını belirtti.

Kılıç'tan konu ile ilgili şu ana dek herhangi bir açıklama gelmezken, Babacan'ın çalışma ekibi içerisinde yer alan ve yeni partinin kurucuları arasında olması beklenen bir ismin aktardığına göre, Kılıç Babacan öncülüğündeki yeni oluşumda yer alacak. Ancak Samsun İl Başkanlığı yerine partide üst düzey bir noktada görev alması düşünülüyor.

Kaynak: AKİT

adminadmin