Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-12-2019 09:20   Güncelleme : 18-12-2019 09:20

Ali Babacan’ın Partisi’nin Samsun İl Başkanı Suat Kılıç mı olacak!

Eski Bakan Babacan’ın önderliğinde kurulacak yeni partide yer alacağı öğrenilen Eski Gençlik Ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Samsun İl Başkanlığı görevini üstleneceği kulislerde konuşulmaya başladı.

Ali Babacan’ın Partisi’nin Samsun İl Başkanı Suat Kılıç mı olacak!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, seçimin ardından kaleme aldığı yazıda, yeni parti iddialarıyla ilgili olarak bir kulis bilgisi verdi. Altaylı, Beşir Atalay, Suat Kılıç, Mehmet Şimşek'in, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun yanında yer alacağını vurgulayıp tarih verdi.

Altaylı, 31 Mart Yerel Seçimi'nin ardından kaleme aldığı yazıda, "Bu ay içinde o cepheden bazı hamleler gelebilir" deyip "İktidar kanadında ise hükümette bazı bakanlıklarda değişimler olabileceği, bazı bakanların görev yerinin değişebileceği konuşuluyor" açıklamasına yer verdi.

Fatih Altaylı'nın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"BU AY İÇİNDE O CEPHEDEN BAZI HAMLELER GELEBİLİR"

"Bu seçim sonuçları bir süredir konuşulan "yeni" partilerin kurulumunu nasıl etkiler? Burada tahminden çok duyumlarımı paylaşmak isterim. Davutoğlu'nun çok hızlı bir biçimde harekete geçeceği yolunda bilgiler, kulisler geliyor. Bu ay içinde o cepheden bazı hamleler gelebilir."

Fatih Altaylı, İsim İsim Sayıp Yeni Parti'yle İlgili Tarih Verdi

3 İSİMDEN BABACAN'A DESTEK

"Babacan tarafında ise yine gelen duyumlara göre "3 ay bekleyelim ve Cumhurbaşkanı'nın hamlelerini görelim" eğilimi ağır basıyormuş. Bu arada Beşir Atalay, Suat Kılıç ve Mehmet Şimşek de Babacan'ın yanında yer alacaklar diye ciddi bir bilgi geldi."

adminadmin