Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-02-2019 11:20   Güncelleme : 26-02-2019 11:20

​Anadolu Mahallesi Doğalgaza Kavuşuyor

​Anadolu Mahallesi Doğalgaza Kavuşuyor

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Anadolu Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarının bu hafta içinde başlayacağının müjdesini verdi.

2013 yılından bu yana Bakanlar Kurulu Kararı ile riskli bölge olarak belirlenen mahallelere doğalgaz hizmeti verilemiyordu. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşların uzun yıllardır yaşadığı en büyük sıkıntı olarak devam eden doğalgaz sorunu İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un girişimleri ile çözüme kavuşuyor.

İLK KAZI 3 GÜN SONRA YAPILIYOR

SAMGAZ ile yapılan görüşmeler neticesinde doğal gaz altyapısı sağlanarak bölgede yaşayan vatandaşları doğal gaz ile buluşturacak çalışmalarda ilk kazı üç gün sonra  yapılacak. İlkadım Belediyesi ve SAMGAZ ekiplerinin planlı ve koordineli çalışmaları ile yapılacak kazılarla Anadolu Mahallesi’nin tüm sokakları doğalgaza kavuşacak. 

“ANADOLU MAHALLESİ’NDE DOĞALGAZ SORUNU BİZ ÇÖZDÜK”

Verdikleri  sözleri tek tek yerine getirdiklerini söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediyemiz yetkisi dışında kanunlarla bazı mahallelerimizde doğalgaz ile ilgili mağduriyetler yaşanmaktaydı. Uzun bir çabadan sonra çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başlıyoruz. Girişimlerimiz, uzun uğraşlarımız, çabamız ve gayretlerimizle verdiğimiz sözleri bir  bir yerine getiriyoruz. Anadolu mahallemizin doğalgaz sorununu çözdük. Bu hafta Belediyemiz ve SAMGAZ ekipleri koordineli ve planlı bir şekilde doğalgaz kazı çalışmalarına birkaç gün içinde başlayacak. Hayırlı ve uğurlu olsun ”dedi. 

adminadmin