Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-06-2023 15:57   Güncelleme : 05-06-2023 15:57

ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz Çağatay Kılıç'ı Tebrik Etti

Ankara Samsun Federasyonu(ASFED) Genel Başkanı Osman Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede yer alan bakanlara görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz Çağatay Kılıç'ı Tebrik Etti

ASFED Genel Başkanı Yılmaz, yaptığı açıklamada ayrıca eski Samsun Milletvekili ve Eski Gençlik Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da yeni dönemde Cumhurbaşkanlığı'nda dış politika ve diplomasiden sorumlu Cumhurbaşkanlığı başdanışmanı olarak görev almasının kendilerini gururlandırdığını söyledi.

GURURLANDIK

Osman Yılmaz yaptığı açıklamada, "14-28 Mayıs seçimlerinin ardından sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede görev alacak bakanlarımız belli olmuştur. Ülkemizin gelişimi ve kalkınması için yeni dönemde görev alan tüm bakanlarımıza başarılar diliyoruz. Ve yine ayrıca Samsunlu hemşehrimiz eski Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ta Cumhurbaşkanlığında dış politika ve diplomasiden sorumlu Başdanışmanlık görevine getirilmiştir. Sayın eski bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a da  yeni görevinde başarı diler, Samsunlular adına bu görevlendirmenin bizleri gururlandırdığını belirtiriz. Akif Çağatay Kılıç'ın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın A takımında yer alması bizleri memnun etmiştir" dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN