Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-11-2016 10:14   Güncelleme : 15-11-2016 10:31

​ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz; Kaliteli Kadromuzla Samsun’a Hizmete Ediyoruz

Kısa adı ASİYAD olan Ankara Samsun Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Osman Yılmaz'dan Samsun’a müjde.

​ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz; Kaliteli Kadromuzla Samsun’a Hizmete Ediyoruz

Samsun Haber - Yılmaz; '3 milyonluk bir bütçeyle Ankara'da çok amaçlı kullanılacak 4 katlı bir bina projesinin çalışmalarını başlattık. Kısa zamanda bu projemizi hayata geçireceğiz' dedi.

3 MİLYONLUK BİR BÜTÇE YAPACAĞIZ

Ankara Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Osman Yılmaz, her siyasi partiden eşit mesafede olduklarını önceliklerinin ise Samsun olduğunu söyledi. Samsunlulara bir de müjde veren Yılmaz, ‘Ankara’da Samsunlu hemşerilerimizin kalacağı, yemek yiyeceği hatta düğünlerini bile yapabilecekleri 4 katlı bir binanın yapılması konusunda proje çalışmalarına başladık. 3 milyonluk bir bütçe hazırladık. Nasip olursa en kısa sürede bu projemizi hayata geçirmek istiyoruz.' dedi.

ÇOK KALİTELİ BİR KADROMUZ VAR

Çok deneyimli ve kaliteli bir yönetime sahip olduklarını ASİYAD'ı hem Samsun'un hem de Ankara'nın gözbebeği olan bir sivil toplum kuruluşu haline getirmek istediklerini belirten Yılmaz; ‘mükemmel bir ekip kurduk. İçlerinde üst düzey bürokratı, yöneticisi, işadamı, milletvekili kısacası her kesimden insanların bir araya geldiği bir yönetime sahibiz. Başkanlığını gururla yaptığım bu yönetimin çok başarılı işlere imza atacağını şimdiden söylemek isterim.' diye konuştu.

HİZMETİ ESAS ALAN BİR ANLAYIŞ

ASİYAD'ın kuruluş amacının hizmet odaklı, toplumun beklentilerine cevap veren ve Samsunluların özlemlerine, sorunlarına çözüm üreten bir anlayış olduğunu dile getiren Yılmaz; ‘Bizler tabelasında sadece ismi olan bir sivil toplum kuruluşu asla olamayız. Samsun bizim sevdamız ve memleketimiz. Bizler hem şehrimize hem de ülkemize nasıl faydalı hizmetler sunabiliriz? Halkımızın sorunlarını nasıl çözeriz? Bu yönetim anlayışıyla hareket bir sivil toplum hareketiyiz.' şeklinde konuştu.

Akasyamhaber - Özel

adminadmin