Tarih
Giriş Tarihi : 08-09-2012 15:27   Güncelleme : 08-09-2012 15:27

Aslan Karanfil Öne Geçti ..

Akasyam haberin facebook’tan yürüttüğü ‘Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı kim olsun’ konulu anketi devam ediyor.

Aslan Karanfil Öne Geçti ..
Akasyamhaber’in Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı kim olsun’ anketinde gün geçtikçe dengelerin değiştiği göze çarpıyor.

Anketin ikinci haftasında Gençlik ve Spor Bakanı Müsteşar Yardımcısı Aslan Karanfil, Spor Bakanı Suat Kılıç’ı geçerek ilk sıraya yerleşti.

Gün geçtikçe oyları artan Gençlik ve Spor Bakanı Müsteşar Yardımcısı Aslan Karanfil ankete ağırlığını koymuş durumda.
 
Aslan Karanfil’in ardından Suat kılıç ikinci ve Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise üçüncü duruma geriledi.

ADNAN ÖZ SÜRPRİZİ

Has Parti Samsun İl Başkanı Adnan Öz ise beklenilmeyen bir çıkış ile dördüncülüğünü koruyor. Öz Yusuf Ziya Yılmaz ile aynı oy oranına sahip.

Öz’ün hemen arkasında ise Samsun Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç geliyor.

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Akasyam.com
adminadmin