Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-10-2021 16:10   Güncelleme : 30-10-2021 16:57

Atakum belediye başkanı Deveci'nin seyir terası açıklaması Satıştaki şaibeyi arttırdı!

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin Atakum Belediyesi Seyir Terasını alan işadamını mensup olduğu partisine kadar tanıması ve satışta bir şaibe olmadığını ortaya koyabilmek için müteahhidin AK Partili olduğunu ifade etmesi yeni bir şaibe olarak değerlendirildi.

Atakum belediye başkanı Deveci'nin seyir terası açıklaması  Satıştaki şaibeyi arttırdı!

AK Partili belediyenin borçlarından dolayı satıldığını iddia ettiği Atakum Belediyesi Seyir Terasını alan işadamını partisine kadar yakından tanıyan Atakum Belediye Başkanı Avukat Cemil Deveci yeni bir şaibeye attı imza attı.

Deveci’nin normal şartlar altında işadamının AK Partili olmasından dolayı tezvirat yapması gerekirken kendisine uzaklığını ispat etmek için AK Partili olduğunu belirtmesi, “kendisi hiç AK Partililere avukatlık yapmadı mı” şeklindeki soruları gündeme getirdi.

SEYİR TERASI YIKILACAK MI

Samsun'un Atakum İlçesi'nde 2 bin 380 metrekare arazi üzerine kurulu olan piyasa değeri 7 milyon 849 bin 420 TL olarak tespit edilen Atakum Belediyesi Seyir Tesisi, belediyenin temizlik şirketine olan borçlarından dolayı Samsun İcra Dairesi tarafından açık artırma usulü ile satışa çıkarılmış, 27 Ekim'de Samsun İcra Müdürlüğü'nde gerçekleşen ihaleye sadece Sinop Boyabatlı işadamı ihaleyi 3 milyon 980 bin TL'ye kazanmıştı.

Gelen yorumların Deveci’nin işadamını partisini bilebilecek kadar yakından tanıdığı, Seyir terasını yıkarak buraya gökdelen dileceği yönünde olması Deveci hakkındaki şaibe iddialarını kuvvetlendiriyor.

Şimdi seyir terası ne zaman yıkılacak, buraya Atakum Belediyesi kaç kat verecek ve yapılacak gökdelenin hissedarları kimler olacak…

Bunu takip edelim…

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN